La conquesta del nou món

Un relat de: qwark
Durant el segon dia de primavera de l’any 142 d.A.H, el vaixell invers del capità Snorky va endinsar-se en terra ferma a Colac Bay. La verdor de la Terra Promesa va captivar tots els tripulants. El mecanisme d’eruga va fer avançar el vaixell uns quilòmetres fins a les muntanyes abans que el capità ordenés tornar al mar. Era suficient. Ara havien demostrat que podien fer-ho.

–La Terra emergida és nostra –digué el tinent Flipper–. Farem grans coses aquí fora.
–És un gran repte...–contestà l’Snorky.
–Però...? –digué en Flipper veient l’aire melancòlic del capità, amb la mirada a l’horitzó.
–I si acabem sent com ells? I si l’ambició ens fa destruir els ecosistemes i fem col•lapsar la nostra civilització?
–És un risc, sí. Però si no ho intentem nosaltres, ho farà algú altre. Una altra espècie dominarà la Terra i potser també la posi en perill. Recorda quan vam renunciar a la terra ferma. Vam triar l’oceà però això no va impedir que aquells micos, que quasi no sabien ni nedar, buidessin de peixos i omplissin de brossa els nostres mars. No, capità, si hem de morir que sigui pels nostres errors, no pels d’uns altres.

L’Snorky assentí amb el cap. Havia arribat l’hora dels dofins. Eren superiors a tots els altres animals del planeta. Tenien dret a escriure les següents pàgines de la Història del planeta.

La tripulació es disposava a tornar al mar quan el vigia avisà el capità.

–Ha de veure això.

Des de popa, el capità presencià com, 142 anys després de l’Apocalipsi Humana, un automòbil descapotable avançava a través dels camps de gespa. El cotxe arribà fins a uns 10 metres del vaixell. Els dofins van adonar-se que, al seient del conductor, no hi havia ningú. Però tots ells van tenir una estranya sensació. Se sentien observats.

Comentaris

  • L'era dels dofins[Ofensiu]
    David d'Argent | 22-05-2017

    El primer que m'ha vingut al cap en el mateix moment que llegia el relat ha estat aquell capítol dels Simpson en què els dofins es revolten i esclavitzen la raça humana. La revelació m'ha vingut força avançat el relat, però, perquè tot i que els tripulants del vaixell invers (gran invent) porten adorables noms de dofins famosos, no hi he caigut abans...

    Interessant i "bizarra" mescla de dofins i cotxes autònoms. Sembla que tens força clar qui seran els hereus del nostre planeta.

l´Autor

Foto de perfil de qwark

qwark

59 Relats

410 Comentaris

97591 Lectures

Valoració de l'autor: 9.61

Biografia:
Químic de formació, professor de professió i escriptor de vocació, des que vaig abandonar el meu somni juvenil de ser estrella de rock. M'agradaria ser escriptor de professió, professor de vocació i saber tot el que pugui del món en què vivim.

Agraeixo a la gent de Relats en Català el fet de poder tenir un espai com aquest. A mi m'ha servit per a tantes coses que es faria avorrit dir-les totes.


Podeu preguntar per mi aquí:

qwark79@yahoo.es