Des del núvol

Un relat de: qwark
Quan internet va arribar al cel molts van dir que els mèdiums ens quedaríem sense feina. Quasi d'un dia per l'altre els morts van sortir, com zombis virtuals, de les seves pàgines memorial i van començar a omplir les seves làpides de facebook i a dispensar likes.

Al principi molts s'ho van prendre com una broma de mal gust: gent macabra que es feia passar per morts per escriure als murs de familiars i amics. Però aviat tothom va entendre que els morts havien tornat de veritat al món virtual dels vius. Es connectaven des del núvol i es reincorporaven a grups de Whatsapp. Hi va haver alguna tensió amb les noves parelles de vidus i vidues o amb malbarataments d'herències però en general els difunts van ser ben acollits.

Jo, honestament, he de reconèixer que els mèdiums vam patir durant els primers dies. En primer lloc, molts de nosaltres ni tan sols creiem en la vida després de la mort. Era una feina, tu. Alguns vam tenir denúncies de morts per suplantació de la identitat i fals testimoni. Que si nosaltres li havíem dit a un client que tal difunt havia dit això o allò altre i que era mentida... Però afortunadament la Justícia no reconeixia encara cap dret als morts, així que no havíem fet res il·legal.

Amb el pas dels mesos tot va anar tornant a la normalitat. Els habitants del cel van dedicar-se més que res a compartir vídeos de gatets i repartir likes a fotos de noies maques. I els mèdiums vam acabar trobant la nostra oportunitat laboral: per sort els morts més interessants eren a l'infern. I allà encara no hi havia internet.

Comentaris

  • Invitació "Comuniquem-nos!"[Ofensiu]

    Benvolgut / benvolguda

    Com a finalista del VI Concurs ARC de Microrelats a la Ràdio
    ens complau convidar-te a la II Trobada ARC de Literatura en Català
    i a l'acte de lliurament de premis i presentació del llibre "Comuniquem-nos",
    on es faran públics els premis principals del concurs.

    Invitació

    Associació de Relataires en Català (ARC)

  • Enhorabona![Ofensiu]

    Benvolgut / benvolguda relataire:

    Enhorabona! El teu relat ha estat seleccionat, pel jurat d’autors i d'autores de l'Associació de Relataires en Català, com a finalista del Concurs ARC de Microrelats a la Ràdio “Comuniquem-nos!” i per formar part del volum recopilatori amb totes les obres finalistes.

    És per això que, en haver quedat seleccionat/ada en la convocatòria, i per tal d’avançar feina, t’agrairíem que ens fessis arribar l’autorització perquè sigui inclòs al recull.

    Només cal que ens enviïs per correu electrònic a l'adreça: concursos.arc@gmail.com el text que adjuntem al final d’aquest comentari amb l’assumpte AUTORITZACIÓ PUBLICACIÓ COMUNIQUEM-NOS!, tot fent un copiar i enganxar, i complimentant les teves dades personals.

    Cordialment,

    Comissió Concursos


    TEXT AUTORITZACIÓ

    En/na .........................................................................................................

    amb DNI. número ......................................................................................

    i nick relataire ............................................................................................

    AUTORITZO a l’Associació de Relataires en Català (ARC) a incloure el microrelat ...................................................................................................

    seleccionat del mes de ..............................................................................,

    del qual en sóc autor/a, en el recull de microrelats “Comuniquem-nos!” que s’editarà a finals de 2016 mitjançant una plataforma digital de publicació.

    on vull constar amb el nom d'autor/a ...............................................................

    Així mateix també atorgo el meu consentiment per incloure qualsevol altre microrelat seleccionat al llarg de la present convocatòria i del qual jo en sigui l’autor/a i a difondre el seu contingut (en part o totalitat) pels mitjans habituals de l’ARC.

    Data .......................................

  • Brillant[Ofensiu]
    magda | 11-02-2016

    Enhorabona i ben trobat!

  • Carai![Ofensiu]
    Endevina'm | 28-01-2016

    si els americans et pillen aquest relat en menys d'un any ja tenim pel·lícula!!! Dóna per a molt aquest relat, ben divertit i amb una fina ironia que ja feia temps no tastava en els teus relats.

    Ben trobat qwark, felicitats!!

    Ferran

  • Paròdic[Ofensiu]
    Vicent Terol | 19-01-2016

    Molt divertit el teu relat. M'ha agradat el sentit de l'humor paròdic que has mostrat.

l´Autor

Foto de perfil de qwark

qwark

59 Relats

410 Comentaris

97084 Lectures

Valoració de l'autor: 9.61

Biografia:
Químic de formació, professor de professió i escriptor de vocació, des que vaig abandonar el meu somni juvenil de ser estrella de rock. M'agradaria ser escriptor de professió, professor de vocació i saber tot el que pugui del món en què vivim.

Agraeixo a la gent de Relats en Català el fet de poder tenir un espai com aquest. A mi m'ha servit per a tantes coses que es faria avorrit dir-les totes.


Podeu preguntar per mi aquí:

qwark79@yahoo.es