La ruta del GPS

Un relat de: Victre
M’agrada anar de copilot i mirar la pantalla del GPS. És com si durant l’estona que dura el trajecte, la vida fos més fàcil sabent que només hem de seguir la línia blava que marca la pantalla.

Durant una estona, la vida et dóna indicacions per ajudar-te a agafar el camí correcte i arribar al destí escollit de la manera més ràpida. O més curta. O més barata.

Mentre ens guia el GPS, tinc la sensació que l’atzar perd tota la seva força, i que el destí, vençut per un moment, s’ha d’amagar darrere la bandera de quadres que indica el punt d’arribada si vol tornar a fer de les seves.

Però el que més m’agrada del GPS ocorre quan t’equivoques de camí. Durant un instant el GPS no detecta que vas per una altra ruta, i et segueix marcant que vas pel camí correcte. I aquesta fracció de temps, quan tu ja veus que no vas bé però el GPS segueix indicant que vas per la direcció correcta m’encanta. M’encanta perquè a mi també em passa.

Quan m’equivoco em costa detectar-ho, i sempre trigo massa en buscar una nova ruta. Però els anys i els errors m’han anat actualitzant el software cerebral, i cada vegada m’adono abans que m’he equivocat. I així puc assumir-ho i buscar una ruta alternativa. Tot i que no serà ni la més ràpida, ni la més curta, ni la més barata emocionalment.

Comentaris

  • et felicito[Ofensiu]
    Josep Maria Basté Framis | 05-02-2019 | Valoració: 10

    Victre,
    Mhe sentit molt identificat en el que et passa amb els errors en la ruta i el gps, a mi també em pasa! i he millorat una mica amb els anys però no gaire, no sé...
    En tot cas m'ha agardat molt com, de forma tan planera, pots suggerir coses tan grans.
    De nou, et felicito

l´Autor

Foto de perfil de Victre

Victre

191 Relats

178 Comentaris

96734 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Vaig néixer al 1977.
Sóc metge, acupuntor i estic estudiant el grau de psicologia.
En el meu temps lliure escric relats.

Des de que escric, sempre he mantingut una lluita entre mantenir els relats ocults, o fer-los publics. Una barreja entre dubtes, vergonya, i la joia de que altres et llegeixin.

El meu mail és victreespiga@gmail.com

Al blog https://lletresigargots.wordpress.com trobareu tots els meus relats, la majoria amb il.lustracions incorporades.