La Nati

Un relat de: josepsalatermens
Som una colla d’amigues que estem passant uns dies a Tossa de Mar.
Me’n vaig a descansar a l’habitació, malgrat que és mig matí, però anit gairebé no vaig dormir gens. Comparteixo la cambra amb la Nati. Ella disposa d’un llit i jo d’un divan, com els que tenen els psiquiatres a les pel•lícules, tots dos mobles es toquen, el quarto no és gaire gran.
M’estiro vestida al divan i m’espero que m’agafi el son, en això entra la Nati, és rosa i menuda, que també s’estira al seu llit, potser també vol descansar.
Com li tinc una mica de confiança amb la mà l’acaricio l’espatlla esquerra, ella està al meu costat esquerre, no sembla que li molesti, roman tranquil•la, em fa un mig somriure, només vull fer-li carantoines, però la meva mà decideix per ella mateixa, jo m’espanto perquè no pretenc res més. La mà, que n’és de dolenta, s’introdueix per dins la brusa i cerca el seu pit sota el sostenidor, un pit xic, però deliciós, tinc por, no sé pas com s’ho prendrà ella, però no és mou, no diu res.
Procuro fer-ho amb suavitat, amb delicadesa, ella deixa anar un gemec de plaer i allarga la seva mà per agafar-se a la meva cama, això em confirma que a la Nati també l’agrada i en vol més, llavors ja no tinc aturador i pressiono amb més força la seva sina, ella em correspon fent més pressió amb la seva mà a la meva cuixa, després fa un bot, per tocar-me més bé, l’haig de deixar anar la teta i la meva mà li vaig seguint l’espatlla, l’esquena, no vull que deixi de sentir-me, que se senti abandonada, descendeix la mà fins a les seves natges, ella s’incorpora per treure’s la brusa i els sostenidors i es col•loca a sobre meu, en vol més de mi. Amb les dues mans orienta el meu cap per adreçar la meva boca a la seva i cerca la meva llengua, les dues es troben, es barallen amb delit i mesclem les salives amb golafreria, fins i tot ens regalimen per les galtes. Sempre em sorprèn el gust d’una altra boca, el seu sabor i olor és genuí, especial, només pertany a la seva propietària.
Com sóc més llarga m’és fàcil d’allargar al braç i arribar a la seva vulva, amb els dits vaig magrejant en rotació, ella em xiuxiueja: fica-hi dos dits.
Estem del tot desbocades, ja no pensem en res, en qui som, per què estem allí, per que ho fem, no pensem en res.
Aleshores, de sobte, algú pica a la porta:
Una veu – Aneu llevant-se, troneres, que ja hem de sortir, comença a fer-se tard.
La Nati – Merda!!!

Comentaris

  • Massa curt[Ofensiu]
    SrGarcia | 08-12-2019

    Trobo que el relat està ben escrit.
    La descripció dels fets és ben suggestiva. Però l'argument trobo que és massa curt.
    El relat es podria resumir així: "Interrompen dues noies que estaven a la feina".
    Em sembla que haurien de passar més coses.

l´Autor

Foto de perfil de josepsalatermens

josepsalatermens

110 Relats

29 Comentaris

50976 Lectures

Valoració de l'autor: 9.40

Biografia:
Vaig neixer el 5 de març de 1961. Treballo en un hospital i estic casat i fillat. M'agrada la natura i estar de tant en tant un mica sol amb mi mateix, però també necessito tenir algú al meu costat.