La Nati (2)

Un relat de: josepsalatermens
Després del que ens ha passat aquest matí només penso en ella i, em fa l'efecte, que ella també pensa en mi. En la colla fem veure que no ha passat res, fem com sempre, però si casualment estem a prop (casualment?) i sentim un fregament entre nosaltres dues, alehores sem posa la pell de gallina i l'entrecuix ja comença a humitejar, em fa vergonya que amb les malles es noti la taca d'humitat. He anat correns al lavabo per mirar si es veu la taca, de moment no es nota res.
Quan la torno a tenir a prop se m'encenen les galtes, se'm posen vermelles. Si em pregunten que em passa els diré que m'agafa calor quan estic ovulant, però la Nati s'adonarà molt bé del que em passa. Ella s'hi troba amb el mateix? Aquest matí se la veia més excitada que jo, no se n'estava de gemegar i apretar-me fort, tinc marcades les seves ungles a les meves cuixes i al cul.
Els vespres ens parla del seu novio, ens diu que és un pesat, que sempre té ganes i no la deixa un moment tranquil•la, fins i to quan a d'anar al lavabo s'ha de tancar amb pany per poder pixar a gust.
Ara aquí, al bar, amb tot de gent, ja em venen fantasies. Penso que no hi ha ningú i la veig estirada damunt la barra i m'acosto amb molt parsimonia per asaborir més el moment, ep!, ella és més llançada que no pas jo, per tant sóc jo qui està estirada a sobre la barra del bar i la Nati s'antansarà cap a mi, però tal com és ella, no pas amb parsimonia, farà les pases ràpides i decidida, segur que ja en té de pràctica, em treurà la samarreta i em baixarà les malles, després es depullarà ella, mentre jo em trec els sostenidors i el tanga. Després ella, ja ben conilla, puja a la barra i se'm col•loca a sobre meu, primer em besa suament al llavis, després amb la llengua comença a fer recorregut de'l'orella dreta va seguint per la galta, em passa ràpid pels llavis i continua per l'altra galta, caram com remou la llengua, i arriba dins l'altra orella, si que en sap la marrana! Torna enrrera amb la llengua i aquesta vegada fa per entrar dins la meva boca, jo també em poso a recargolar-la amb la meva llengua. Se la noto molt calenta, es retira un mica per mirar-me i del seu llavis li regalima saliva que em va parar al meu nas, de seguida amb amb els seus dits me'l neteja, ho fa somrient i jo li torno el somriure.
Torna de seguida a la feina, la seva llengua, a més de calenta i lleugera té força, em pressiona la meva pell, em baixa pel coll, em segueix les espatlles, els pits, quan arriba als mugrons també mossega una mica, amb suavitat, em sorpren que no ho faci de manera més agressiva, i va descendint pel meu cos, jo l'agafo del cabells, jugo amb ells
La seva llengua rellisca per la panxa i s'entreté amb el malic, després segueix per camí reste per sobre dels pels del pubis i baixa, baoixa...Amb els dits obre els meus llavis vaginals i amb la lleugua fa el mateix que quan està dins la meva boca, la remou molt bé.
Jo la deixo de pentinar els seus cabells amb els dits, pujo les mans i emgrapejo les sines, les apreto amb força, res funyeixo, gemego i se m'escapa un crit agut.
La Nati mentre treballa amb la llengua amb la mà dreta se la fica a la vagina i comença a jugar, aviat deixa de moure la llengua i aixeca el cap, no mira a cap lloc, té els ulls entreoberts i comença a suar, fa un crit suau, però prolongat, ja s'ha corregut i es queda immovil, quina enveja que em fa, jo gairebé estava apun d'arribar-hi.
De sobte la colla diuen d'alçar-no i sortir a fer un tomb per la platja, a mi m'agafa com un ensurt i m'haig de refer per retrobar-me mentalment amb el grup.
Una veu : On estaves? A la lluna de valència?
La Nati s'aixeca de la cadira i recull el seu bolso, mentre riu per sota el nas, segur que s'ha adonat del que m'ha passat pel meu cap.

Comentaris

  • Ben trobat[Ofensiu]
    Canela fina | 03-01-2020 | Valoració: 10

    Un relat que t'apropa a l'escena i et situa a la pell de la protagonista. Talment com si hi fos, he despertat també d'una imaginació retrobant-me amb la realitat, amb les galtes envermellides. Una abraçada ;)

l´Autor

Foto de perfil de josepsalatermens

josepsalatermens

110 Relats

29 Comentaris

50977 Lectures

Valoració de l'autor: 9.40

Biografia:
Vaig neixer el 5 de març de 1961. Treballo en un hospital i estic casat i fillat. M'agrada la natura i estar de tant en tant un mica sol amb mi mateix, però també necessito tenir algú al meu costat.