incomoditat ansiosa (Equívocs)

Un relat de: kispar fidu

No sé per quina raó, aquella nit, vam acabar en una sala comprimida de cinema. No recordo l'hora, però sí el cansament i la son després d'un dia amunt i avall.
La cartellera no era d'admirar i la predisposició de posar-se a palpar el fulletó, rebuscant entre tan poca qualitat, tampoc. Vam entrar quasi per inèrcia, amb l'únic objectiu d'escapar-nos de la humitat del vespre.

L'escalfor del cinema ens va abraçar de seguida, i desfent-nos del fred de fora, vam recuperar l'energia que havíem posseït hores abans.
Els passadissos eren buits, poques faldilles va poder veure; ja m'anava bé.
El sopar no havia estat massa generós, i el pas del temps ja havia acabat amb la seva digestió. Així que amb un parell d'estómacs afamats ens vam presentar a la tenda de crispetes i vam sortir-ne amb un parell de paperines.
Durant la sessió d'interminable publicitat els ulls se'm cloïen repetidament. No em creia amb forces d'aguantar fins a l'últim anunci, ni d'arribar al títol del film que ja no recordava. Quan apareixia a la pantalla, els meus somnis ja començaven a volar lliures.

Era la nostra primera cita, encara no sabia que ell era dels típics personatges odiosos que fan comentaris en veu alta. El primer el vaig acceptar com a un simple gest per a evitar que el gel s'establís entre nosaltres. Però els següents començaven a fastiguejar-me. Aquell son trencadís que se'm feia més cansat que mantenir els ulls oberts. Lluitaven per mantenir-se desperts, però la son vencia la batalla i els seus comentaris es feien invencibles.

Només vaig trobar una solució: precintar aquells llavis amb uns altres, que tot i afamats de son, mai neguen petons desitjosos d'amor. La pel·lícula tampoc deuria interessar-li massa, doncs no va negar-se en rebre aquelles mostres de desig, i amb unes ànsies nascudes de la incomoditat, vam menjar-nos amb passió sota aquella atmosfera fosca d'una sala de cinema, una nit d'estiu mandrós.

Comentaris

  • Comoditat, ansietat, equívoc![Ofensiu]
    Unaquimera | 10-12-2006 | Valoració: 10

    Vaja! Un relat que comença sense raons clares, sense records ferms, amb mandra, amb son, cansament en mig d'una escalforeta enganxosa i rodejats de la foscor relativa de la sala on s'ha arribat per inèrcia i on es continua per comoditat... i llavors, per evitar la situació odiosa, per no haver d'escoltar els comentaris banals, arriba el petó: de fet, és una raó tan bona com pot ser qualsevol altra, i una història pot iniciar-se en mig d'aquesta boira de circumstàncies, això és veritat!

    Bon microrelat aquest!

    I felicitats! Moltes felicitats pel llibre, Gemma! Quina il·lusió em va fer saber-ho!

    Una abraçada plena de somriures,
    Unaquimera

  • hehehe[Ofensiu]
    quetzcoatl | 07-12-2006

    una bona solució, a no ser que sigui dels que gemeguen de plaer!

    Bé maca, veig que cada vegada ecsrius millor; això és tot un què i el que hauríem d'anar fent tots.
    Aquest toc d'humor en allò equívoc és essencial; ja va bé riure's una mica de les petites desgràcies.

    et sgeueixo llegint...

    petons,

    m

  • Doncs que còmode[Ofensiu]
    Lady_shalott | 06-12-2006

    i què fàcil, eh? Apa, un petó i ja està, però dels llargs es clar...
    m'he quedat amb un somriure enganxat als llavis, el títol hi entra perfecte, la veritat és que ho he trobat molt divertit tot plegat, em venia bé tastar alguna cosa d'humor.
    Ostres, felicitats per lo del llibre, ja m'ho miraré, els autors d'aquesta web sou tots uns artistes!

    Una abraçada,
    Lady Shalott

  • fantastic es poc[Ofensiu]
    gore_cat | 06-12-2006

    realment fascinant.. nomes un dubte, si la protagonista odiava els seus comentaris... vol dir que realment, no n'estava del tot enamorada, i llavors el petó?! va ser per fer callar i retrobar el silenci?!..
    segeuix aixi! salut!

l´Autor

Foto de perfil de kispar fidu

kispar fidu

133 Relats

861 Comentaris

210925 Lectures

Valoració de l'autor: 9.59

Biografia:
si vols descobrir, reCREA


De l'1 d'abril del 86. Sant Quirze(nca) del Vallès.


Escric per a teixir teranyines d'entortolligades paraules, i per a extreure què penso i sento quan sembla l'única manera.


Jo? esperit lliure, ànima catalana, cabreta biciada, somiadora, lluitadora, ment incansable, cul inquiet (i cap), ànima voladora, emprenedora, apassionada de l'art, i... deixeu-m'ho dir... poeta (a petits passos, però constants, formant-se).


kispar què? KISPAR FIDU
Gemma Gelabert Gonzalo