Here o there?

Un relat de: Ullets

Tot i que tens nom de peix, només he estat el mar amb tu una vegada! Ens vàrem conèixer sense voler, per casualitat, en un lloc estrany, fred, recordo aquella masia, i també recordo el Josep Maria, parlant de mil i una coses, que a mi hem semblaven en aquell moment, fruit de l'ignoraria envers el meravellós món de l'esplai, que a mi m'ha fet créixer tant.

Ets d'aquelles persones silencioses, que passen desapercebudes, calladotes i alhora amb expressió simpàtica! Estàvem en una rotllana, mal feta, i se que no ens havíem vist mai, jo no sabia qui estava asseguda el meu costat i tu no sabies qui era jo!

Amb el temps, ens vàrem anar coneixent, m'has deixat aprendre molt de tú, m'has fet créixer el teu costat, i m'has ensenyat a estimar.

Ets una gran amiga, algú que sota la seva aparença de persona "normalodie" es màgica i misteriosa. M'has obert el teu cap molts cops, i en canvi el teu cor, poques vegades, però cada vegada que ho has fet t'he escoltat i he deixat que tot allò que ha fluït de tu, quedar-m'ho , per poder entendre't millor a cada pas.

De vegades se'm acaben les paraules el parlar de tu, qui es la dufi, Sílvia? Algú hem pregunta. Es llavors quan tinc que explicar la teva vertadera essència que et caracteritza.

Suau, tendre, silenciosa (amb molts silencis), cridanera (t'hauries de mirar la sordera!), especial, entranyable, intel·ligent, amb unes mans suaus que acaronen l'ànima, i sobretot ets una dona gran! Tens un gran cor, un gran cap, i uns grans sentiments. També tens uns grans dubtes, que de fet, ara no n'ets conscient, però t'estan fent créixer com a persona, i de fet, son aquestes coses les que et fan ser tu.

Bé, només volia utilitzar aquest espai, per manifestar-te com ets d'especial, com m'agrada veure com et brillen els ulls, i com m'agrada que no deixis de créixer mai.

A una dufina molt especial, que es plegada de mil detalls encisadors. Quan descobreixis com ets de poderosa, seràs invencible!

T'estimo

Comentaris

  • kispar fidu | 24-06-2005

    (Si, ja sé que ja vaig comentar aquest relat... i tant que ho sé! I l'he llegit mil vegades! Mai me'n canso! i a vegades fins i tot em sorprèn que l'escrivíssis... si, si! Perquè encara recordo, que quan el vaig veure no vaig entendre ben bé que era el què t'havia impulsat a escriure'l... i no m'enpenedeixo gens de què ho fessis, eh!! Pk, pk enganyar-te: m'encanta, i no deixa de fascinar-me cada vegada que el llegeixo...)

    A vegades em pregunto com és que t'estimo tant i potser no acabo de trobar una resposta del tot certa, però el què sé segur és que diria que mai he estimat tant a ningú... (potser no és el millor lloc per dir això... però, tan se val... ara no estàs al msn, i jo estava per aquí llegint, i m'han vingut ganes de tornar a mirar aquest relat...).

    Crec que em puc considerar afortunada d'haver-te trobat, i de poder compartir moments amb tu, tot i que de vegades no sigui com voldríem, i de tant en tant sorgeixin alguns inconvenients...

    Avui m'has dit que no... però sé que ahir en certa manera et va molestar que digués que no volia venir... Era la nit de st.joan, si! ho sé... però no sé ben bé per quin motiu, no tenia gaires ganes de fer res... de vegades, els dies em van consumint i em treuen totes les forces... i crec que ahir em passava una mica això... Però jo seguia pensant que em feia molta il·lusió passar aquella nit amb tu, i sé que si no hagués sigut per la meva "negació", hauríem passat la revetlla juntes. Però hi havia alguna cosa que va poder més que jo... i em va retenir aquí...
    No va ser una mala nit... feia temps que no estava a casa a la nit, jugant a algun joc de taula en família...

    La veritat, és que molt sovint em fa ràbia que tot això m'afecti tant, i no puc deixar d'enfadar-me amb mi mateixa...

    Bé, diria que m'estic enrollant massa... però és que necessitava dir-t'ho... (dir-te el què? pos més o menys això...). Dir-te que tot i que a vegades les coses no semblin el què són, o no siguin el que semblen, t'estimo molt, i no deixes de sorprendre'm cada dia, i no deixo de somriure a cada istant per una rialla teva, i no deixo de patir per algun "plor interior" teu... A vegades també penso, que m'agradaria que no m'afectés tant tot això... però és inevitable, mai m'havia passat... però no sé... és estrany... és dolç i agre a la vegada, i com diuen a la peli d'Spiderman, em fa sentir forta i dèbil al mateix temps...

    Bé, sols això...
    T'estimo princesa.

  • subal | 03-01-2005

    vaja, m'he equivocat de relat! el comentari anterior era per Perdoneu...

  • un petit consell[Ofensiu]
    subal | 03-01-2005 | Valoració: 9

    ei, hola. Veig que et preocupa la correcció ortogràfica. A mi també, però sense passar-nos. Un consell; hi ha una pàgina web que es diu www.enlloc.com .

    Si tens dubtes, tenen un diccionari prou bo. Simplement, poses la paraula -encara que sigui incorrecta- i el buscador et troba paraules semblants escrites correctament.

    Prova-ho, ja veuràs com et va bé.

    Salut.

  • Com m'agradaria[Ofensiu]
    brumari | 02-01-2005 | Valoració: 9


    que algun amic-amiga em digués coses així.
    Però és clar, cal merèixer-ho.
    De moment, sembla que m'he merescut un parell de comentaris teus, que t'agraeixo de cor.
    Segueix escrivint, Ullets, perquè ho fas molt bé.
    Bon any!

    Brumari

  • Fine or 20?¿? :D[Ofensiu]
    kispar fidu | 02-01-2005

    Sparkiiii!!!! No saps com t'arribo a estimar jo tmb!!! si... ens vam conéixer en aquella reunió d'ara fa un any i mig + o - ... jejjeje. Estaves al meu costat, però quasi que ni me'n vaig adonar, perquè com molt bé has dit, no ens coneixiem! Però t'he conegut, i estic molt contenta d'haver-ho fet, ets de les poques persones a qui he estimat amb tanta facilitat, i que no m'ha costat gens de voler conéixer, i a qui cada dia tinc més ganes de descobrir!
    Estava per aquí la web, i mirant els últims 10 relats publicats, he vist un títol que m'ha fet riure un munt!!! : Here or there? jejjeje, de seguida he sabut que era un escrit teu! qui més sino pot escriure un títol tant peculiar?
    M'he posat a llegir-lo i al veure que parlaves d'un peix m'he posat a riure, però per dins, tmb he sentit una gran emoció... en serio! moltes gràcies silvieta! ets un gran regal! i m'encanta tenir-te aprop! Ets molt especial, i vals mooltíssim! T'etimo moolt!

    DUF

l´Autor

Foto de perfil de Ullets

Ullets

35 Relats

184 Comentaris

62357 Lectures

Valoració de l'autor: 9.53

Biografia:
La millor definició és un llibre de la Susana Pérez Alonso que es titula "Nunca miras mis manos". Crec que la Corina Jacoby s'assembla en moltes coses a mi (no en totes). Si teniu temps i ganes, és un llibre només apte, per somiadors!

Desprès de molt temps, em veig oblidada a afegir llibres que s'assemblen molt el que penso, el que sento i el que sóc...

"Persigue tus sueños!!!!" de Filissiadis, Antoine, quan me'l vaig acabar em vaig adonar de que el que aquell home havia après amb 40 anys, jo ho havia fet només amb 16... Apte per persones amb cor, amb persones que no és queden només amb el que veuen, per persones que viuen la seva vida, fins el final.

Per què la vida... la vida és dels valents!!!!

27/12/2005 "NO TE SALVES"

03/01/2006 No et resignis a ser moderadament feliç. Deixa'm ser el que et falta.

09/01/2006 "The biggest risk in life is not taking one" & "If you don't belive in yourself, who will belive in you?" Em moro de ganes de veure aquesta peli... {The Proof}

08/02/2006 " Pienso en ti mas amenudo de lo que imaginas, pero intento convivir con la idea de que las cosas no cambiaran nunca, por lo que dejo de escuchar tanto a mi corazón. El dice muchas cosas, y habla de verdad. Echa de menos noches contigo, compartir el dia a dia, y tu vida. Pero no es que se haya cansado de luchar, es que ja entendido que las cosas seran asi siempre, y por mucho que sienta, que sueñe y te busque por las noches en mi cama, no te encuentra. "

:) Silvieta