Futur imperfecte-3-

Un relat de: Naiade

Capitol III

En Lom frisava perquè arribes el dia de la trobada em altres com ell, esperant desentrellar tots els seus dubtes. Per fi, va veure com marxaven els amos i els criats alienats acabaven les seves tasques.
Va esperar a la seva cambra, fins que l'Elna hi va entrar sigil·losament. Va agafar-lo de la ma i sortint de la casa va avisar-lo de que no digues res ni fes cap soroll.
Evitarien totes las cameres de seguretat i es reunirien amb uns companys més, en un indret segur, on ningú podes sentir-los.
Varen creuar un bosc espès i estrany per ell, que notava com el cor sé li accelerava per moments degut a l'emoció. Darrera d'un tronc gruixut, van entrar a una cova. Una petita espelma els guiava, fins arribar a un lloc on desprès de fer uns cops de diferents durades, va obrir-se una llosa de pedra i va poder veure una desena de persones que l'observaven detingudament.
L'Elna, va presentar-lo.
- Aquest es en Lom i si no m'equivoco un altre dels nostres.
El van sotmetre a tota classe de preguntes, arribant a atabalar-lo. Finalment, ja esgotat, els va dir, que potser serien ells que tindrien que donar-li alguna explicació, ja que feia un munt de dies que no sabia que pensar de les coses que li passaven i del que s'adonava.
Primer van fer les presentacions i el que semblava tenir més iniciativa en Gerom, va començar a referir-li tot el que havien anat descobrint.
- Som uns dels pocs sers lúcids, que quedem desprès de que el món s'escindís amb dues parts.
- Els dominadors, que son els que ens manen i també els causants de la nostre desgracia.
- I nosaltres els alienats, privats de tota iniciativa, esclaus perpetus, i sense voluntat, completament manipulats, privats de coneixement. Sotmesos a tota classe de tractaments científics, que fan que treballem sense parar pels més afortunats o potser en podríem dir més inhumans, que han fet un món a la seva mida, beneficiant-se dels que no em tingut tanta sort.
Ens hem adonat que de tant en tant les maquines els hi fallen, i aquí entrem nosaltres, que ens hem organitzat per descobrir tot el que pugem per sortir d'aquesta situació i aconseguir un món millor, lluitem pel nostre futur i també pel dels nostres companys automatitzats i irreversibles.
No sabem exactament quan de temps fa que va succeir, però en algun punt de la historia, va tenir lloc el perfeccionament d'un mètode per dominar a la gent.
Com sempre, els més influents varen utilitzar als altres per benefici propi. Suposo que no va passar de cop, sinó paulatinament, però el cas per nosaltres es el mateix.
Encara que hi ha petits grups aïllats, que van poder escapar a la alienació i viuen com poden, refugiats en coves, fugint contínuament per tal de evitar el que ens va passar a nosaltres. De tant en tant en cacen algun i ja podeu imaginar on van a parar. No se exactament quants són, ja que com podeu suposar, son desconfiats, però més d'una vegada els hi he donat menjar i he parlat amb algun. Assabentant-me així que no pot fer tan de temps que va passar, perquè els més vells, encara ho recorden.
" Be, va continuar en Gerom, ara tenim entre nosaltres un nou membre, esperem que sigui lluitador com nosaltres.
- Començaré per dir-te Lom, que si notes que alguna cosa del que anem explicant, et trasbalsa, ens ho diguis de seguida, ens han manipulat la ment i no sabem a quin nivell de desprogramació estàs, ningú sap com pot reaccionar a mesura que va recordant.

Comentaris

  • M'ha...[Ofensiu]
    Bonhomia | 13-03-2007 | Valoració: 10

    ...agradat molt, aquest tercer capítol. Tens una imaginació bestial. Emociones.
    Si que és un gran drama, la teva història, i potser és veritat que no s'allunya gaire d'una possible realitat futura. Però som al present, o sigui que podem lluitar a la nostra manera per fer que aquestes coses només siguin ficció. Però ara torno a pensar que l'home ja ha sigut esclau des de temps antics, encara que no d'aquesta manera.
    I una altra cosa: en aquest capítol m'he sentit alliberat, com si una cosa semblant estigués passant.

    Gràcies per animar-me a veure les coses positives!
    Una abraçada.


    Sergi

  • Un nus interessant[Ofensiu]
    Suzanne | 26-02-2007

    en espera d'un desitjat final feliç. Ai quina por! No sé perquè em temo que això no acabarà del tot bé.
    Vaig a veure quin desenllaç t'has empescat.

    S.

l´Autor

Foto de perfil de Naiade

Naiade

246 Relats

1711 Comentaris

275506 Lectures

Valoració de l'autor: 9.91

Biografia:
Fa temps que escric, necessito plasmar el que porto dins. També m'agrada pintar, pel mateix motiu.
Però escriure per un mateix no té cap gràcia, necessito estar en contacte amb gent que també li agradi i poder compartir i intercanviar opinions, consells.
Varen parlar-me de relatsencatala i aquí estic, satisfeta de formar-ne part.

R en Cadena



(fes clic a la imatge i descobreix què és "R en Cadena")


Lèvingir en va encadenar i jo he passat la cadena a orchid i entortilligat. També a gaia1, Follet, Blaumar i Atlàntida

Per qualsevol cosa aquest és el meu e-mail:

mlloretp@gmail.com