Estimada Marta (Tema: Infidelitat)

Un relat de: Bruixot

Com va tot, amor meu? Avui aquí fa una tempesta terrible, i no podem treballar a fora de la plataforma, així que tinc més temps per escriure't. Us enyoro molt a tu i als nens, però estic content doncs sé que amb els diners que porti d'aquí a quatre mesos estarem tranquils durant uns anys.

Em sembla molt bé que us hàgiu traslladat a casa del professor. Trobo que és un bon home, i ha estat molt amable de convidar-vos. La casa deu estar molt freda i amb la companyia del professor deus estar molt més calenta. Vas fer molt bé de cridar el lampista perquè vingués a desembussar-te la canonada, i d'acceptar l'oferiment del fuster per clavar-te uns quants claus. I és clar que em sembla molt correcte que els convidessis a fer un entrepà entre tots tres.

¿Dius que el professor t'està ensenyant un tipus de ioga i que esteu llegint un clàssic de la literatura hindú? Sona molt interessant! Espero que me'n facis cinc cèntims quan torni!

Em dius també que la té molt gran, i no m'estranya, el sou d'un professor li ha permès de comprar-se una casa millor que la nostra de ben segur. No entenc gaire que tot i així hàgiu de dormir al mateix llit. ¿Potser és que sense sentir els meus roncs et costa dormir i els seus et recorden els meus?

T'envio els diners a la nova adreça. Ves-los guardant i quan torni ja podrem fer les obres que li calguin a la casa.

Molts petons,

El teu maridet.

Comentaris

  • holaaa![Ofensiu]
    Àfrika Winslet | 11-01-2007 | Valoració: 10

    Ostres, és boníssim! jajajajajaa!
    Un relat divertit. M'agrada que el presentis com una carta, potser no hagués estat tant divertit en 'prosa' perquè perdria aquell "morbo" (o diga-li com vulguis) de pensar que el protagonista és realment 'tonto' si no veu les evidències. També m'agrada l'ironia burleta que fas servir, en algun punt del relat jugues amb l'imaginació del lector (sabent que pensarà malament) i és molt bo.

    petons BX!!

  • Osti q bo!![Ofensiu]
    mistika | 27-12-2006 | Valoració: 10

    Hola Bruixot!!
    M'ha agradat moltssim aquest relat!!
    Superdivertit!!
    L'home q l'escriu o és bastan tontet o en canvi molt llest!!!jajaja
    Enhorabona!!

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Bruixot

Bruixot

102 Relats

723 Comentaris

211952 Lectures

Valoració de l'autor: 9.69

Biografia:
Vaig neixer a la Vila de Sants, fa bastants anys. Treballo de professor, però no de literatura ni llengua ni res similar.

He publicat algunes poesies en llibres col·lectius, i alguns contes en reculls. També he participat en recitals col·lectius.

Podeu veure el meu blog sobre relatsencatalà i altres coses a

bruixot.blogspot.com

AGRAEIXO COMENTARIS I CRÍTIQUES SINCERES. TAMBÉ AFALACS. SI EM VOLEU DIR QUE NO US HA AGRADAT TAMBÉ. O QUALSEVOL COSA QUE US HAGI PROVOCAT EL MEU RELAT.