Estic farta

Un relat de: papallona

Estic farta de que no em prenguin seriosament,
Farta de ser sempre la darrera en tot,
Farta de que pensin de mi coses que no són,
Farta de que creguin que a mi tant se me'n dona tot,
Farta de que em facin sentir inferior,
Farta d'haver d'escoltar cada dia el mateix sermó,
Farta d'haver de suportar aquesta pressió,
Farta d'escoltar sempre la mateixa veu,
Farta d'aquesta monotonia,
Farta de no sentir-me realitzada,
Farta de nedar a contracorrent,
Farta de construir-me els meus propis murs,
Farta d'aquesta estúpida distància,
Farta d'aixecar-me cada dia,
Farta d'haver de fer bona cara,
Farta d'empassar-me les paraules que no puc dir,
Farta de tenir limitacions,
Farta d'estar farta.

Comentaris

  • Guspira | 15-06-2005

    Estem farts del mateix papallona! Però una cosa està clara, no s'ha de deixar mai de nedar contracorrent, com el salmò que puja pel riu i planta cara als perills, als paranys, a les desil·lusions... el destí del nostre camí s'ho mereix, es mereix l'esforç, i encara que estiguem farts de moltes coses, mai ens em de deixar endur per la corrent!
    Una abraçada!
    GuSPIRA

  • fartaa![Ofensiu]
    aina | 15-06-2005

    Hola Aina, no sóc mallorquina! però tant és no? jeje, em dic Anna però m'encanta el nom Ainaaaaa! és preciós, si algun dia tinc una filla ja sé com es dirà ;) gràcies pel comentari, la veritat és que no t'havia llegit abans, i m'agrada. Sobretot aquest, típic dia que ho engegaries tot!
    una abraçada

  • Jo també!![Ofensiu]
    Baiasca | 09-06-2005

    Jo també stic farta de tot això!!
    I farta de que tanta se senti farta...
    Almenys, de moment, espero que no et fartis de viure!!!

    (Jo soc un quart mallorquina també, els meus avis per part de pare son d'allà!, i m'encanta anar-hi cada dos estius... :) )

    Ai, guapo eh, el text!

  • Hola![Ofensiu]
    ROSASP | 06-06-2005

    Has fet una bona cura de fartor...
    Sembla que si ho escrius, dóna la sensació de alliberar-se una mica d'aquest sentiments tan dur.
    Expliques molt bé aquesta percepció tan difícil de descriure que tots tenim moltes vegades.
    Es passen temporades en que res omple i la monotonia dels dies martelleja el cap i el cor, es té la sensació de que ningú et comprèn, de que no es pot expressar tots els sentiments emmagatzemats a l'interior.
    En canvi hi ha dies en que tot et somriu i les coses estan plenes de color i de vida, esclaten somriures dins de la panxa...

    M'agrada com brollen les paraules d'aquests versos, encara que estiguin fartes de estar fartes, almenys ho criden als quatre vents i s'escampen lluny de tu. Potser és un bon conjur per allunyar aquesta sensació...

    Un petó que travessi el mar!




  • tots estam farts ...[Ofensiu]
    Conxa Forteza | 06-06-2005

    lo que has de fer si estàs farta d'estar farta és deixar d'estar farta. Ets molt jove i entenc tot lo que dius, però has d'aprendre a conviure amb la fartor ... jo que puc ésser la teva padrina també deia lo mateix a la teva edat i encara ho dic, però vaig tirant .... m'agrada veure més illenques per aquí ..

    Una aferrada

    conxa

l´Autor

Foto de perfil de papallona

papallona

16 Relats

80 Comentaris

28681 Lectures

Valoració de l'autor: 9.71

Biografia:
Hola, el meu nom és Aina i vaig néixer dia 20 de setembre de 1987. Visc a la planura de la magnífica illa de Mallorca, a un poble de la zona nord.
La gent que no em coneix me sol dir que soc molt tímida, i la gent que em coneix creu que soc molt extrovertida, no tenc terme mig. Potser aquesta és la principal de les meves carectarístiques, no sé... tampoc ho aniré a cercar...
M'agada molt escoltar música (sobretot si és d'Antònia Font), ensumar l'olor de la terra després de ploure, caminar per la sorra, nedar a la mar quan fa una calor sofocant, tenir converses sobre cap tema en concret, pendre el sol a la tarda, que em xiuxiuegin a l'orella, pintar i escriure. Hi ha molta gent que es sorprén que jo escrigui, no ho sap pràcticament ningú, però és que consider que els meus relats no són prou bons i per això m'avergonyeix una mica mostrar-los als amics.
M'he decidit de subscriure'm aqui perquè una amiga m'ha animat, i m'ha aconsellat que no deixi mai d'escriure. M'agrada escriure, però no m'agrada el que escric, per això agrairé els comentaris que em pogueu fer, gracies!!!