llàgrimes

Un relat de: papallona

Llàgrimes van descendint pel meu rostre, sense que me n'adoni, com les petites gotes de l’aixeta quan no està ben tancada. Llàgrimes carregades de decepció. Llàgrimes que van sortint espontàniament, sense canviar l’expressió de la meva cara. Llàgrimes rabioses que surten calmades. Llàgrimes que porten l’amarga tristor d’ahir. Llàgrimes que duen escrit el teu nom, que es va escampant ulls avall i es difon sobre la meva pell. Llàgrimes i més llàgrimes... ja no sé si tenen sentit...

Comentaris

  • Hola![Ofensiu]
    queta | 01-12-2005

    T'acabo de "descobrir" enmig d'aquest món de relataires i m'has sorprès molt gratament. Les llàgrimes que descrius en el teu relat, totes, han estat, en un moment o altre de la nostra vida, presents en el propis ulls, en el propi rostre. Totes aquestes llàgrimes han amagat, alguna vegada, el nostre, el teu, bell somriure. I malgrat les llàgrimes, certes vegades són bones i completament necessàries, no hem de deixar, MAI, que aquestes substitueixin un somriure.

    ...i menys tu que vius en el millor lloc de món...tu que vius allà on els meus somnis em porten cada nit...

    Amb el somriure, la revolta!
    Queta

  • Les llàgrimes són bones[Ofensiu]
    Queca | 17-10-2005 | Valoració: 9

    sí són d'alegria. Però també és molt bo plorar per l'amargor, perquè sembla com si en cada llàgrima s'escoli un xic més el dolor, abandonant-te fins que et tornin a fer mal.

    M'ha agradat molt bonica! I quan dius " Com les petites gotes de l'aixeta quan no està ben tancada", una molt bona similitud, sí senyor.

    Besades nina, i una molt forta aferrada pel coll(es diu així?)!!!

  • M'ha agradat el teu relat/breu descripció/breu instant[Ofensiu]
    Underneath | 25-09-2005

    Si, m'ha agradat, però si t'escric es per una altra cosa. Vas comentar un relat meu que ha acabt siguent una declaració per escrit gràcies al teu consell... Moltes gràcies!!!!!

  • Llagrimes![Ofensiu]
    RainBow_CoLouRs | 19-09-2005 | Valoració: 10

    aquelles amargues gotes d'aigua que llisquen pell avall..
    tan sols.. llagrimes!
    Precios!
    felicitats!

l´Autor

Foto de perfil de papallona

papallona

16 Relats

80 Comentaris

28607 Lectures

Valoració de l'autor: 9.71

Biografia:
Hola, el meu nom és Aina i vaig néixer dia 20 de setembre de 1987. Visc a la planura de la magnífica illa de Mallorca, a un poble de la zona nord.
La gent que no em coneix me sol dir que soc molt tímida, i la gent que em coneix creu que soc molt extrovertida, no tenc terme mig. Potser aquesta és la principal de les meves carectarístiques, no sé... tampoc ho aniré a cercar...
M'agada molt escoltar música (sobretot si és d'Antònia Font), ensumar l'olor de la terra després de ploure, caminar per la sorra, nedar a la mar quan fa una calor sofocant, tenir converses sobre cap tema en concret, pendre el sol a la tarda, que em xiuxiuegin a l'orella, pintar i escriure. Hi ha molta gent que es sorprén que jo escrigui, no ho sap pràcticament ningú, però és que consider que els meus relats no són prou bons i per això m'avergonyeix una mica mostrar-los als amics.
M'he decidit de subscriure'm aqui perquè una amiga m'ha animat, i m'ha aconsellat que no deixi mai d'escriure. M'agrada escriure, però no m'agrada el que escric, per això agrairé els comentaris que em pogueu fer, gracies!!!