El Tertulià madrileny i la Concepció Homosexual

Un relat de: qwark

T1: Y luego dirán, estos zapateristas execrables, paladines del ideario dialoguista de estos 30 años de rancio respetismo, que no hay un clamor en contra del último esperpento del radicalismo laicista.
T2: ¡Hasta 200 SMS de protesta se han recibido! Católicos, evangelistas, musulmanes... todas las religiones serias han mostrado su rechazo frontal.
T1: Y es que semejante aberración sólo se le podía haber ocurrido a Jordi Goicoetxea, el sucesor catalanovasco (llegir aquest últim mot amb entonació ascendent ) heterófobo y anticlerical contranatura del continuismo del régimen zapaterista.
T3: Esto lo explicamos en Estados Unidos y alucinan. Vomitarían con tanta aberración.
T2: Si es que nos pasamos de tolerantes. ¿No tenían bastante con adoptar? Pues ahora resulta que prostituyen la ciencia médica para tener hijos biológicos.
T1: ¡Embarazo ectópico, trasvase de ADN espermático a óvulos vacíos, concepción homosexual! Lo de Sodoma y Gomorra va a quedar en anécdota cuando Dios desplegue su ira sobre este país de degenerados. ¡Arrepentiros, oyentes, el juicio final está cerca! ¡Dios volverá a limpiar este país de indeseables, de marxistas, nacionalistas, maricas, masones, sindicalistas, separatistas, progres de pacotilla, ateos, intelectuales, nihilistas, anarquistas y socialistas!
T2: Lo siguiente ya será cruzar animales. Si Goicoechea hubiera estado al mando del arca de Noé, el mundo sería una isla del doctor Moreau.
T1: Pero el tiempo se acaba. La España rota será incendiada y renacerá de sus cenizas. Sed beligerantes, gritad contra el Gobierno del Mal bien alto para que Dios os oiga y os sepa identificar como justos cuando venga a destruir España. Recordad: ¡sólo los justos serán salvados! Buenas noches, España.

(S'apaga la llum vermella)

T3: D'acord, estem fora.
T1: Menys mal, se'm començava a ennuegar el castellà a la gola.
T2: Sí, quin descans! Cada dia se'm fa més llarg aquest programa.
T3: No sé perquè el fem encara. Si no ens deu escoltar ningú.
T1: Bé, el subvenciona el govern, i d'alguna cosa s'ha de viure.
T2: Encara no acabo d'entendre perquè subvencionen un programa que els insulta d'una manera tan barroera.
T1: Al principi era per obligació, per seguir la tradició i no fer emprenyar gaire els directius d'aquesta cadena. Quan vam anar perdent audiència i van desaparèixer tots els altres programes semblants, per falta d'interès en les ximpleries que dèiem, el govern va pensar que era una urgència d'higiene democràtica i també un interès històrico-cultural mantenir aquest tipus de programa, encara que només fos de manera testimonial.
T2: Però això de fer-lo en castellà no us sembla una excentricitat? Des de que els madrilenys vam aprendre el català, no sé a vosaltres, però a mi se'm fa estrany parlar en castellà.
T3: Home, també és cultura.
T2: I això de la concepció homosexual, sabeu si està molt avançat?
T1: Les proves clíniques amb voluntaris estan en la última fase. En menys d'un any, naixeran els primers nadons.
T3: Ai, és que és tan maco! Que els homes puguem estar embarassats i donar a llum!
T2: És increïble això de la ciència. Fa uns anys això no podia ser considerat sinó bruixeria.
T1: Tampoc és res extraordinari. Es treu el contingut nuclear d'un espermatozou i es col·loca en un òvul buit. S'implanta aquest òvul en una matriu creada per una senzilla operació quirúrgica entre els intestins i amb un lleuger tractament hormonal, ja es pot concebre.
T2: Trobo que estàs molt ben informat. Hi ha alguna cosa que no ens hagis explicat?
T1: Ai, que en sou de tafaners... Aaaaahhhhhhhh
T3: Tio, encara tens el vibrador del mòbil en mode d'orgasme? Mira que ets sortit!
T1: Només quan truca el Jordi. Em podeu deixar sol? És que li haig de dir una cosa molt personal.
T2: Clar que sí, xato. Però després ens ho expliques tot, eh?


T1: Hola Jordi, guapo, com t'ha anat el dia?
J: Bé, ha estat molt encoratjador. Resulta que el ministre d'Economia és un mag de les finances i tindrem una partida extra en els pressupostos d'aquest any per culminar aquell projecte d'erradicació completa de la SIDA al món. Per cert, com és que no heu fet programa avui?
T1: Què vols dir que no hem fet progra...? Mecagumcoi! Un altre cop els micros desendollats! I precisament avui que us criticàvem per la llei aquesta de la Concepció Homosexual! Hòstia, em sap greu, Jordi, però demà tindràs els quatre fanàtics de sempre queixant-se de la censura dels pocs medis contraris al govern que queden.
J: Bé, no et preocupis. Els polítics som com els escriptors novells. Si només rebéssim elogis ens tornaríem uns egòlatres.
T1: Sí, d'això... Et volia comentar, si avui ens podíem veure, que...
J: Clar que sí, amor meu. Em moro de ganes de veure't.
T1: És que avui he acabat el tractament i ja sóc fèrtil. Jordi, vull que em facis un fill aquesta nit.

Comentaris

  • Lilith | 04-02-2007

    És que la cope practica informació-ficció, potser per això escrivim aquests relats en clau de ciència-ficció. El relat fa pensar que potser sí que els tertulians són moltes vegades actors, sobre la manipulació informativa i sobre les mentides que deuen interessar difondre a alguns grups de poder. Aconsegueixes fer el relat amè.

    "T2: Encara no acabo d'entendre perquè subvencionen un programa que els insulta d'una manera tan barroera.
    T1: Al principi era per obligació, per seguir la tradició i no fer emprenyar gaire els directius d'aquesta cadena..."
    Trobo en aquestes ratlles certa incongruència: es fa estrany que el T2 no sàpiga això.

    Que bé que es queda un després d'escriure alguns relats, eh!. Una abraçada.

  • un món feliç[Ofensiu]
    neret | 21-08-2005

    a madrid parlen català, ningú escolta la cope, els homes es poden quedar embarassats (el súmmum del políticament correcte!) i suposo que el barça guanya la lliga de carrer cada any... vols dir que no seria perillós un món tan perfecte? com diu el polític, sempre fa falta que algú critiqui, ni que no tingui raó.

    felicitats per l'originalitat de la història, imaginació no te'n falta, com diries tu, és ben bé un relat del qwark :-) , i també pel realisme de la tertúlia, encara que em sembla que els comentaristes reals són fins i tot pitjors!

  • molt bo ...[Ofensiu]
    Conxa Forteza | 04-07-2005

    i molt oportú per els temps que corren, està escrit amb gràcia i ironia, m'ha fet passar una bona estona ..

    conxa

  • Molt bo[Ofensiu]
    Buk | 04-07-2005

    Hola Qwark.
    Molt bo i divertit, el teu relat. M´ha agradat molt com estava escrit. La part de la tertúlia en castellà, es impressionant. Vaja, com et llegeixi el Jimenez Losantos, et fitxa per la cope jejejeje.
    Enhorabona pel relat.

l´Autor

Foto de perfil de qwark

qwark

59 Relats

410 Comentaris

97711 Lectures

Valoració de l'autor: 9.61

Biografia:
Químic de formació, professor de professió i escriptor de vocació, des que vaig abandonar el meu somni juvenil de ser estrella de rock. M'agradaria ser escriptor de professió, professor de vocació i saber tot el que pugui del món en què vivim.

Agraeixo a la gent de Relats en Català el fet de poder tenir un espai com aquest. A mi m'ha servit per a tantes coses que es faria avorrit dir-les totes.


Podeu preguntar per mi aquí:

qwark79@yahoo.es