El meu primer haikú

Un relat de: joandemataro

Fuig! Que mon amor,
depredador salvatge,
et menjaria!

Comentaris

  • Molt suggeridor.[Ofensiu]
    Nonna_Carme | 31-05-2010

    També et recomano que llegeixis un relat del Bruixot en el qual explica què és un haikú i un tanka .T'ho dic perquè he trobat petites faltes que es poden corregir amb facilitat i una persona com tu, penso que sempre és a punt de millorar.
    No voldria haver-te molestat amb el meu comentari, Joan.
    Per cert com t'ho fas per a ser tan prolífic? T'envejo.
    Una abraçada

  • Emoció[Ofensiu]
    Unaquimera | 28-05-2010 | Valoració: 10

    M'has demanat expressament un comentari crític i sincer; aquí ho tens:
    Trobo encertat aquest haikú, que evoca adequadament una emoció, que al·ludeix directament a un sentiment que es pot sentit tot i la seva brevetat, compartint la sensació a què fa referència i provocant un somriure de complicitat.

    Pel que fa a la mètrica, no sóc una experta. T'ofereixo els primers que jo vaig publicar, per a què coneguis els meus començaments: Haikús a recer.
    Com podràs veure, tots dos hem introduït versos "mascles", és a dir, acabats amb paraula aguda; sembla ser que és més adient fer-ho amb plana.

    Aquest tema dóna per més d'un comentari!

    T'envio una abraçada bona,
    Unaquimera

  • Materile | 26-05-2010 | Valoració: 8

    Si dius el que dius i el que dius és un haikú, el trobo molt bé.

    Perdona, però no hi entenc gaire, però n'aprendré.
    Quan era jove havia escrit poesies "d'estar per casa", però molt sentides; ara, són contes i relats.

    Una abraçada,

    Materile