El llegat del Dr. Fisher

Un relat de: Rafael Pescador Lozano



El Dr. Fisher, un apassionat metge amb una brillant carrera, temia que el seu temps en aquest món fos efímer. Cada dia, el seu cor bategava amb la urgència de tractar els seus pacients, sabent que algunes vides depenien completament de les seves habilitats.
Una tarda, mentre el sol s'amagava a l'horitzó, el Dr. Fisher va rebre una notícia que va sacsejar el seu món. Un diagnòstic inesperat el va confrontar amb la seva fragilitat. Tenia por no tenir prou temps per concloure el tractament d'alguns pacients, les esperances i els somnis dels quals descansaven a les mans expertes.
En lloc de deixar-se aclaparar per la por, el Dr. Fisher va trobar una renovada determinació, va decidir dedicar cada moment als pacients, compartint paraules d'alè i saviesa. La seva consulta es va convertir en un refugi de compassió i esperança, on el vincle entre metge i pacient transcendia el fet purament clínic. A mesura que el temps passava, el Dr. Fisher es va adonar que, encara que la seva pròpia existència era efímera, l'impacte que deixava a la vida dels seus pacients perduraria.
La seva por a partir abans d'hora es va transformar en un impuls per crear moments significatius i duradors. Finalment, quan va arribar el dia inevitable, el Dr. Fisher va descansar en pau, sabent que havia deixat un llegat d'amor i curació. Els seus pacients recordarien la seva dedicació i valentia, i la seva influència ressonaria al cor d'aquells a qui havia tocat amb les mans sanadores.

Comentaris

  • Sempre[Ofensiu]
    Prou bé | 04-12-2023

    En els teus relats hi ha bondat, optimisme i vida en majúscules, malgrat que en aquest, el protagonista acaba morint i ell ho sap què passarà.
    Segueix.
    Amb total cordialitat

l´Autor

Foto de perfil de Rafael Pescador Lozano

Rafael Pescador Lozano

58 Relats

88 Comentaris

20503 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
Nascut a 1948, de ben petit hi havia sentit una gran afecció per escriure relats i històries fantàstiques. Més endevant, la feina i altres afeccions artístiques, van apartar-me d'aquesta pràctica,malgrat que sempre que he tingut ocasió aprofito per expressar-me mitjançant la paraula escrita. Des de 1974 escric un diari personal, fidel company dels meus pensaments i testimoni de la meva memòria.

Adreça electrònica:
pescador.rafael@gmail.com