Dolç poema.

Un relat de: universbrillant
Una mirada dolça,
un breu sospir.
Són els teus ulls de invisibles,
és la teva mirada d'estiu.

Un tendre somriure,
el contacte de la teva pell.
Són els teus llavis de fresa,
és el teu aroma d'hivern.

Una paraula infinita,
un sol vers d'amor.
És la teva ment perduda
dins el laberint del meu cor.

Una besada sincera,
unsn batecs compartits.
És el teu gran somriure
el que em fa tan feliç.

Un detall que m'emociona,
una rosa de blanc.
Són els petits moments de la vida,
el que la fan tan gran.

Comentaris

  • Quedem-nos amb els millors moments.[Ofensiu]
    free sound | 28-11-2011 | Valoració: 10

    Sincera mirada, somriure d'amor,
    paraula crescuda de dins del teu cor.
    Potser avui hi ha dolor, però cal mirar els
    moments feliços de la vida!!!
    Endavant, per seguir volant!!!

  • Ben trobada la mirada[Ofensiu]
    Misteric | 25-11-2011

    Somriure de valent
    La paraula, és inaudita
    La besada, permanent
    Un detall d'enamorada
    és la vida el teu PRESENT!

    La bellesa és còsmica!
    Que bonic! és fer-se vers!