conte d'un somni, segona part

Un relat de: rbbarau

A l'escena següent de l'avorridíssima pel·lícula de la tele, la científica rondava per la pista d'aquell circ tancat misteriosament, intentant resoldre els motius de la sobtada desaparició dels acròbates, ballarins i demés personatges. Les parpelles se'm començaven a tancar, entre els colors vius però apagats d'aquell circ de mort, la melangia de fons i les passes sonores de la dona. Tota una barreja de colors i músiques. Quan, de cop i volta, jo a la pista. Focus enlluernadors que passaven a ser d'un blau pàlid a conjunt amb la meva roba brillant i arrapada al cos. Tot de gent a la graderia restava callada, espectant. A mida que passava el temps m'anava recordant del meu número. Camino amb gràcia fins al centre de l'escenari. Un altre cop la tornada de la cançó i cauen dues cintes vermelles amples del sostre de la carpa. Jo, les agafava i me les enredava pel cos, lentament i amb cura. Les cintes em pujaven tres o quatre metres i, allà, suspesa en l'aire, amb la situació totalment controlada, i una elasticitat increíble…començava a donar voltes i voltes a la pista, cada vegada més ràpit fins que ja no veia cap cara ni sentia cap música. Tot es convertia en una distorció de la realitat accelerada. Els diferents colors de tot el que m'envoltava es barrejaven, es fonien, convertint-se en un sol color que era tot el que jo podia veure.
I de sobte, un flaix encegador. Una mena de càmara gegant havia captat aquell moment màgic. Jo havia deixat de girar i em trobava de peu a un museu contemplant un quadre. El quadre de l'escena fotografiada. M'omplia una lleu sensació de mareig. El quadre no era ben bé igual, sino que en comptes d'un circ, les cordes queien del no res en mig d'un amfiteatre gegantí i en des-ús. Hi havia una dona vestida de blau amb roba de circ que feia l'acció de girar enredada amb dues cordes vermelles. La dona somreia, i als seus peus, un home amb un fanal a la seva dreta, apuntava no sé què, en una llibreta

Comentaris

  • Vaja![Ofensiu]
    Màndalf | 05-01-2007

    Segons el teu somni resulta que possiblement tu mateixa siguis la causant del temps que farà... segons el nombre de voltes que dónes a la pista pot ser que plogui, que faci sol o que caigui una calamarssada.

    Molt bé l'aparició dels protagonistes anteriors a la frase final.

    Dolços somnis

  • Ingeniós...[Ofensiu]
    N | 04-11-2005 | Valoració: 10

    Roser, aquest comentari va pel conte dels somnis 1 i 2. M'han encantat, al principi pensava qu eno hi havia cap relació entre un i l'altre, però a final de la seogna part 'has deixat ben sorpresa! Felicitats noia, és una història molt original! Un petonaaaas

  • ^^ ohh!![Ofensiu]
    _shamandalie_ | 02-11-2005

    ke maku roser! sas k stik enamurada del conte dels fanals! m'encantaaa!! bu i al final kuan he akabat aket mas deixat amb la boka uberta¬¬'' aixx.. aveure kuan ens veiem niinii!! i ke bé ke escrius!! de veritat ke mencanta mencanta mencantaa!! tstimuu!!