Anunci Llibre Maria Pilar Palau i Bertran

Un relat de: Maria Pilar Palau Bertran

Hola relataries,
Us vull anunciar que desprès d'una colla de temps de lluita he aconseguit, per fí, fer un llibre . Ja el tinc a la meva taula,.
També l'ofereixo a tota classe de persones que m'han llegit fins ara i si esteu interessats us podeu dirigir a adema1820@hotmail.com tel. 972651297.

A mi en sembla que és bonic, que he de dir jo!!!

És tot dibuixat i amb molt de colorit ,tothom que en coneix ja sap el que faig, historietes, relats, auques , temes populars i històrics

Salutacions........

Maria Pilar



Comentaris

  • Felicitats![Ofensiu]
    kukisu | 03-11-2007

    Fa dies que pensava en tu i el teu llibre. Et feia molt ocupada amb això, i estic molt contenta que finalment ho hagis aconseguit. Enhorabona estimada amiga! Ens posarem en contacte!

  • Felicitats Maria Pilar![Ofensiu]
    ploma/Núria S. | 16-10-2007

    Segurament un dia te'l demani. Una abraçada

l´Autor

Foto de perfil de Maria Pilar Palau Bertran

Maria Pilar Palau Bertran

225 Relats

507 Comentaris

315151 Lectures

Valoració de l'autor: 9.74

Biografia:
Hola soc la Maria Pilar, he dedicat tota una vida al negoci de les antiguitats, si algú vol visitar la meva web: http://www.antiguitatsvila.com/.
Suposo que alguns de vosaltres em deveu conèixer, doncs ja fa gairebé un any que volto per aquí. M'agrada escriure temes més aviat populars i costumbristes, alguns d'ells són records de la meva vida des de la infància, també podeu trobar algun tema d'antiguitats i d'art en general que fa anys que alegren la meva vida. M'agrada dibuixar i tinc una bona colla d'auques fetes. Estic preparant un llibre que recollirà relats, auques i dibuixos, com és la primera vegada que ho faig i vaig una mica despistada, si algú hi està interessat que m'ho demani per correu i ens posarem en contacte.

El meu e-mail es: adema1820@hotmail.com