Ens ha deixat la Pilar Rovirosa, Banyeta del Badiu

Un relat de: Maria Pilar Palau Bertran

Ens ha deixat una bona escriptora, els seus escrits eren plens de sensibilitat i elegància i per mi era una persona molt estimada. Li he d'agrair molts comentaris els que em donava ànims per tirar endavant.
No em vull creure que no puc parlar més amb tu Pilarona i és que quan el teu marit m'ho va dir em va venir tan de nou...
Pilar sempre viuràs dintre dels nostres cors, tots t'estimaven molt.
Una abraçada per sempre, Pilar llegir


Només demano que els que llegesin aquesta mala noticia, si li volen donar unes paraules de cònsol amb el seu desconsolat marit, potser les agrairà.

És en Vicenç Bosser i el seu correu és vicens.bosser@gabarro.com


Comentaris

  • L'estimava [Ofensiu]
    Antonio Mora Vergés | 26-01-2011 | Valoració: 10

    Des del cel, segur que ella està al costat mateix de Déu, sembla que la sento explicant una i altra banda, que a la ‘ seva Badalona’, això de badiu, vol dir quelcom semblant a pati, terrassa, jardí ,....
    Trobo molt a faltar el teu somriure.

  • Estels[Ofensiu]
    kukisu | 12-06-2008 | Valoració: 10

    A alguns infants se'ls explica que quan falta una persona estimada s'encén un estel més enel cel, l'estel que per sempre lluirà en els cors de les persones que la van estimar i admirar , que van tenir el goig de compartir la seva vida.
    Un petó molt fort, Maria Pilar.

l´Autor

Foto de perfil de Maria Pilar Palau Bertran

Maria Pilar Palau Bertran

225 Relats

507 Comentaris

314296 Lectures

Valoració de l'autor: 9.74

Biografia:
Hola soc la Maria Pilar, he dedicat tota una vida al negoci de les antiguitats, si algú vol visitar la meva web: http://www.antiguitatsvila.com/.
Suposo que alguns de vosaltres em deveu conèixer, doncs ja fa gairebé un any que volto per aquí. M'agrada escriure temes més aviat populars i costumbristes, alguns d'ells són records de la meva vida des de la infància, també podeu trobar algun tema d'antiguitats i d'art en general que fa anys que alegren la meva vida. M'agrada dibuixar i tinc una bona colla d'auques fetes. Estic preparant un llibre que recollirà relats, auques i dibuixos, com és la primera vegada que ho faig i vaig una mica despistada, si algú hi està interessat que m'ho demani per correu i ens posarem en contacte.

El meu e-mail es: adema1820@hotmail.com