adéu estiu!

Un relat de: universbrillant
L’estiu s’acaba, i amb ell un grapat de dies que seran inoblidables. Dies de no fer res i dies de no estar ni un segon a casa. Però sobretot moments feliços gràcies a la millor companyia que es pot desitjar.

L’estiu ha passat i s’ha endut amb ell tots aquells sentiments negatius que l’hivern ens havia deixat. L’estiu ens ha donat aquella llibertat que tant anhelàvem. Alegria i noves amistats que marcaran una època de les nostres vides. I sobretot, l’estiu ens ha donat més amor. Amors d’estiu que s’acaben tan ràpid com la durada d’aquesta estació. Però ens ha portat també amor pels petits moments que la vida ens ofereix.

Un gelat, el gust salat del mar, la posta de sol a la platja, les nits boges ballant sense aturar, la calor del sol sobre la pell, l’arena calenta sota els nostres peus...I el somriure constant de viure, per un cop a l’any, sense preocupacions.

L’estiu s’acaba, però ha de perviure tot l’any dins nostre.

Comentaris

  • Bon estiu![Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 10-09-2013 | Valoració: 10

    Ja veig que has gaudit d'un bon estiu. Enhorabona! Espero i desitjo que aquest relat encomani bon regust de sal a tothom. La sal, com a símbol de la conservació. que conservin tot allò que tan magníficament ens has descrit. que ens encomanis aquest to positiu tan necessari per il·luminar aquest univers brillant nostre. Una forta abraçada.

    aleix