Zoofilia extrema al fons de l'aquari (passió)

Un relat de: Jordi Remolins

Tip de rebre tot tipus de negatives dels animals del barri, que últimament l'evitaven a l'hora de mantenir-hi contactes sexuals, el ratolí va estar sospesant la possibilitat d'obrir el seu ventall d'amants zoofílics amb els habitants de l'aquari. Un vespre que anava especialment calent va llençar-s'hi i va intentar de penetrar desenes de peixos i cefal.lòpedes que amb una habilitat inesperada s'escorrien entre les seves mans abans que ell pogués fer-ho dins del seu cul. Quan finalment va aconseguir de sodomitzar l'eriçó del fons de l'aquari, va descobrir l'immens plaer que proporciona el sexe sense oxigen i de retruc va quedar marcat, físicament i psicològicament, per les pràctiques sadomasoquistes.

Comentaris

 • m'ha recordat...[Ofensiu]
  Lolita | 09-03-2008

  a l'episodi dels Simpsons d'en Troy...
  i m'ha fet gràcia. Veig que tens un bon currículum, renoi! :)
  Vaig a mirar altres coses teves...
  Baisers!

 • punxagut[Ofensiu]
  Roi Marphille | 11-01-2007

  m'ha encantat!
  no t'havia llegit mai, almenys conscientment...potser al 9 NOU o a alguna altra publicació de les que dius.
  La Angie m'ha aconsellat que et llegeixi i m'ha agradat descobrir que tenia raó.
  La gent es complica molt la vida...relats llargs i pesats, massa plens d'adjectius forçats i ornaments ridículs que només fan que el lector, almenys jo, em foti una mandra de Déu llegir-ho...
  avui en dia el que mana és el temps...enhorabona pels relats visuals...i al gra. Sense embuts collons! Ala.

  Roi Mph

l´Autor

Foto de perfil de Jordi Remolins

Jordi Remolins

65 Relats

118 Comentaris

75792 Lectures

Valoració de l'autor: 9.20

Biografia:
La infantesa de Jordi Remolins (Ripoll, 1970) transcorria plàcidament fins que una pilota mal dirigida va trencar el vidre de l'últim pis d'un edifici del pati dels salesians. La sort o la desgràcia va voler que sota mateix de la pluja de bocins de cristall que es va produir, hi hagués el seu crani de deu anys. La recerca del fragment de vidre incrustat va resultar infructuós, però a partir d'aquell moment un nou ventall d'inquietuds va remoure el seu cervell. Impenitent operari metal·lúrgic per imperatiu vital, periodista aficionat i columnista a estones perdudes (El 9 Nou, La Marxa, El Ripollès, Osona Comarca, Diari de Girona), ha estat impulsor del fanzine Fimosis, ha col·laborat a Elforat, on ha publicat la sèrie de relats Els pecats regionals, i a Ruta 66 amb el pseudònim de Renzo Montagnani II. El seu activisme subcultural s'ha ampliat també a la televisió i ràdio locals, que han estat testimonis d'engendres audiovisuals com Els homes durs no ballen (TVR), La gran estafa del rock'n'roll (RMC) i Sang Fresca per Mamífers Voladors (Ràdio Ripoll). Actualment és el redactor del lloc web dedicat a l'erotisme www.eroscatala.com i té el blog http://remohead.blogspot.com.
Subcampions en sèrie (2004 Edizioni Vitali) va ser el seu debut literari, un recull de setze contes sota la influència de Bukowski, Welsh, Ellis, Iceberg Slim, d'autors clàssics de la novel·la negra com Burnett o Himes i del subgènere hard-boiled, tot plegat adobat amb dosis de surrealisme. Promesa o frau, Remolins és un nou valor per impulsar (o enfonsar encara més) la literatura catalana moderna, el messies punk-writer que estàvem esperant. Almenys fins al dia que aconsegueixi extirpar-se el maleït tros de vidre que porta clavat al cervell.
Contacte: renzomontagnani@hotmail.com