Vull hissar les veles amor!

Un relat de: Nefertitis

Vull navegar en el valer del teu cor. No m'importa com de llarga serà la travessia, tampoc ara vull saber-ne el destí; únicament sé que vull fer aquest viatge amb tu.
Shhtt!!! No em diguis que tens por de perdre't, perquè jo també la sento a flor de pell, però saps? Les estrelles seran les nostres guies i la lluna la nostre brúixola.
Sé que la mar és inestable. Que de la mateixa manera que dibuixa paisatges idíl·lics de mar plana, de bonança; en dies de tempesta pot donar lloc al marejol, a la forta maror…
I sí, en tals circumstàncies, el teu valer, ara nostre - si tu vols - pot minvar, desviar-se de la travessa, retornar-nos al port on varem iniciar aquest viatge.
No podem creure que no existiran aquest i d'altres obstacles, però si estem junts, si unim les nostres mans i lluitem contra aquestes adversitats, podem seguir remant, navegant, descobrint nous paisatges, planejant noves rutes.

No sóc bon mariner, de la mateixa manera que no sóc una bella sirena... Però t'estimo amb tot el meu cor i t'ofereixo el meu tresor més valuós: sentiments de tendresa, d'amistat, de paciència, de constància, de sinceritat, d'amor...

Vull navegar en el valer del teu cor... Vols?

Comentaris

  • Amb les veles de l'amor hissades[Ofensiu]
    Unaquimera | 20-04-2010 | Valoració: 10

    Preciós relat aquest!
    Objectivament, es pot dir que és dolç i romàntic, i que està escrit de tal manera que sembla sortit directament del cor, com un dictat articulat pel sentiment amorós que la mà transcriu fidelment...
    Subjectivament, a més, crec que has encertat de ple amb el símil mariner: si has llegit ni que sigui el començament de la meva biografia, ja sabràs que per a mi el mar és més que un referent... és una constant, i no tan sols literària.
    Per si vols llegir un altre relat de temàtica semblant i referents coincidents, t'ofereixo avui
    BOJA? BOJOS!, amb la confiança de què sabràs gaudir de la història biogràfica, romàntica i fantàstica que conté, i que transcorre a prop del mar, molt a prop...
    Ja tenim una dèria compartida, doncs!

    No cal dir-te que tornaré a passar per aquí... trobo molt interessant el que vaig descobrint al teu espai!

    T'envio una abraçada damunt d'una onada,
    Unaquimera

l´Autor

Foto de perfil de Nefertitis

Nefertitis

105 Relats

126 Comentaris

86673 Lectures

Valoració de l'autor: 9.84

Biografia:
Nascuda en un vell paratge de muntanyes he buscat afligida un món on cercar la calma, la llibertat... Però en el fons, sempre he estat una persona híbrida, distinta a tot i a tothom. I davant d'aquesta nostàlgia, únicament he vessat llàgrimes amargues i m'he autoavdicat una condemna per ésser invisible davant d'un món perfecte, per la meva manera de concebre aquest. Però he perdut milers de trens, he viatjat al més enllà; però algú m'ha donat una embranzida... No sé qui sóc, on vaig... Únicament escric, perquè és en la poesia, en cada mot on puc ser tot allò que sempre he anhelat. L'únic port que aporta calma al meu cor.