Vols fer l'amor amb mi?

Un relat de: olgalvi
Vols fer l’amor amb mi?
Pregunta interesant per a qui no l’espera
Dubte a la meva mirada
I somriure nerviós d’inquietud
Disculpa, què has dit? No t’he entès
M’has entès perfectament
Vols fer l’amor amb mi?
Miro els seus ulls clars i divertits
La seva boca entreoberta i els seus llavis humits
Perdona, però m’ho dius a mi?
Si, es clar. Ho dubtes?
La sala està plena de gent
La musica de jazz acarona l’ambient
I jo que li vaig dir al Lluis que no tenia ganes de venir. Vaig pensar somrient.
Aquell matí m’havia trucat el meu home: nena!, truca a la cangur que aquesta nit sortim.
-sortim, a on? Vaig dir mentrestant corria darrera el meu fill de tres anys amb el bebè a coll i la roba bruta a l’altre mà.
-Anem a una exposició d’art contemporani.
-què dius? Des de quan t’agrada a tu l’art?
-és un compromís inexcusable cuca, és per la feina. El nou “jefe”, aquell coi de nano que ha vingut a l’empresa a donar ordres a tots i a tocar els collons també és artista i aquest vespre inaugura una selecció de la seva obra a aquell lloc tant finolis del centre. Es veu que anirà un munt de gent coneguda i també ens ha convidat a uns quants de l’oficina. No hi podem faltar, saps que vull un ascens, que m’ho mereixo amb tot el que he treballat. No protestis, et compres un vestit maco y aquest vespre ens hi passem i fem el paperet. Nena, és per la feina, el nostre futur en depèn.
-però Lluis, no tinc temps d’anar a comprar-me res, i l’Oriol té una mica de febre, no para de plorar en tot el dia i en Marc, en Marc està insuportable. No es deixa vestir, i no para de fer el burro. Estic esgotada, ves-hi tu!
-No reina, no. El mocós ja ens ha dit amb la seva prepotència habitual: Els espero a l’ exposició amb les seves esposes. La família és molt important per a l’Empresa, la considerem un valor que s’ha de protegir i cuidar. Els hi anirà molt bé senyors sortir una nit amb la parella i gaudir d’uns intents d’esbarjo com amics i no com a companys de feina.
Així que no se’n parli més . truca a ta mare que vingui a donar-te un cop de mà. Tu et compres un vestit, i te’n vas a la perruqueria , i truca a la cangur i concretes l’horari.
I de cop va penjar.
-uff, quina mandra que em fa aquesta sortida, però bé, tot sigui per la carrera professional del senyor!
I ara hores més tard estic davant d’un guapíssim jove de cabells negres, ulls verds i cos de déu de l’Olimp que està coquetejant amb mi. Miro en Lluis que està xerrant i amb dos companys de feina, el got de Whisky a la mà i ja no sap ni on és, ni l’hora que deu ser. Aquest marit meu no te remei.
-A veure, m’estàs demanant de tenir sexe, és això?
-Això mateix, però sexe és una paraula molt primitiva, les bèsties tenen sexe, jo et vull fer l’amor. No et vull follar, vull estimar-te. Tenir uns instants a les nostres vides inoblidables per a tots dos.
-però jo he vingut acompanyada
-i, on és el problema?
-No he estat mai infidel
-vine amb mi, sempre hi ha un primer cop per a tot.
-és una broma, oi?
-Sempre ets tan cagadubtes? M’agrades i ara mateix necessito amor. Vull que tu m’ho donis. Jo et faré feliç, t’ho prometo i després et deixaré anar i no ens veurem mai més. Què et sembla la meva proposta? Descarada, maliciosa, imprudent, desitjable...
-tot això li dic, mentrestant miro la sala per si algú s’adona del que estem parlant, però tothom sembla ocupat bevem i contemplant aquelles escultures horroroses de ferro i de fusta enganxades de qualsevol manera i sense cap sentit.
-vine amb mi!
No m’ho penso, el segueixo entre la multitud. Pugem escales amunt i arribem a una habitació espectacular. Al tancar la porta, observo una estança increïble. Te una paret sencera per finestra des d’on s’observa la ciutat i el seu ritme frenètic. Al mig un gran llit, una decoració minimalista i una porta lateral que dona a un quarto de bany.
-no vull saber el teu nom, jo tampoc et diré el meu. Ara mateix només som dos amants, ens donarem amor i plaer i no ens cal res mes.
M’agafa per la cintura i els seus llavis molsuts es posen sobre la meva boca, jo m’abraço a ell amb força. La seva mà baixa la cremallera del meu vestit lentament i alhora acaricia la meva esquena suaument. El vestit cau a terra i em quedo en calcetes i sostenidors. Ell em contempla amb desig i jo em sento poderosa i sexi. Em guia fins al llit i li dona al reproductor de música del seu mòbil, comencen a cantar Kenny Rogers i Shenna Easton “WE’ve got Tonight”.
-Mare meva, penso, què estic fent? Però no puc més que deixar escapar un gemec quan els seus dits busquen dins les meves calcetes. Oh! Estic molt molla, tinc l’adrenalina a mil . Ara sona Lionel Richie y el seu tema Hello. Aquest home és un professional de la seducció.
A sobre el llit acabo completament nua i ell es desfà ràpidament de la seva camisa i els seus pantalons, la visió del seu membre erecte m’excita encara més. Té un cos sorprenent, es nota que es cuida molt i a més es mes jove que jo, almenys deu anys calculo. Quan els seus llavis es posen en els meus pits, els mugrons tremolen de gust. Jo li toco amb pressa, atabalada i nerviosa. Però el tacte de la seva pell m’encanta, el seu penis a les meves mans creix i sense gota de vergonya me’l fico a la boca i li dono plaer. Ell es gira i busca el meu sexe amb la meva boca. Estem fent un 69! Tinc espasmes de satisfacció. Després ell em col·loca a sobre seu i el cavalco amb violència. Tots dos ens movem al compàs i ens deixem anar.
Acabem finalment esgotats de tanta intensitat. El miro als ulls i ell em mira encuriosit.
-haig de baixar, segur que el meu marit em deu estar buscant.
Ell no em respons, es limita a ficar-me el seu dit a la meva boca i després se’l fica a la seva.
-M’agrada el teu sabor.
Li faig un petó fugaç. Agafo la meva roba del terra i corro al lavabo.
Em rento ràpida i em vesteixo.
Quan surto ell ja no hi és, l’habitació és buida. Només el llit desfet i un olor a sexe en l’ambient són el reflex del que acaba de passar. No és cert, escolto i veig que s’ ha deixat el mòbil a la tauleta. Està sonant You are beautiful cantada per Joe Cocker. Encara al·lucino més.
Baixo les escales inquieta, i si en Lluís m’està buscant? Només he faltat una intensa mitja hora però potser s’ha adonat que jo no hi era. El busco entre la gent neguitosa i el veig al final de la sala, davant de l’escultura més gran i més horrible de tota l’exposició. Veig que parla animat amb algú i em tranquil·litzo. Ell em veu, en somriu i em fa un gest amb la mà per que m’hi acosti.
-Sara, reina! Vine, que et vull presentar el nostre nou cap i a més el gran artista que ha fet possible aquesta deliciosa vetllada. Sr Parker li presento la meva dona, la Sara.
Quan el senyor Parker es dona la volta i em mira sento que les calces se’n tornen a mullar, el meu moreno d’ulls verds em mira i somriu entremaliadament amb la seva boca perfecte.
-Molt de gust senyora, espero que hagi gaudit d’aquesta petita trobada.
-Ha estat un plaer senyor Parker, no en tingui dubte i li somric maliciosament.
En Lluis està encantat i jo només penso en com li mossegaria els llavis al seu nou cap.

Comentaris

  • Parker,..[Ofensiu]
    kefas | 03-05-2017

    .. com l’estilogràfica. Polida, brillant, impecable. Sempre plena de tinta i disposada a vessar-la sobre la primera fulla que passa, amb l’excusa més banal

l´Autor

Foto de perfil de olgalvi

olgalvi

16 Relats

59 Comentaris

13165 Lectures

Valoració de l'autor: 9.82

Biografia:
Vull donar les gràcies a tothom; mai m'havia exposat d'aquesta manera davant de ningú, Mai creus, almenys a mi em passa que el que escrius estigui a l'altura i sigui del gust d'altres persones. Pels lectors que m'hi han deixa't un comentari només dir que estic molt agraïda i il·lusionada.

La lectura és un plaer
Et neteja l'ànima
escriure és senzillament despullar-te.
Olgalvi.