Viure no és per morir, és per lluitar

Un relat de: L'epicurista Pol

Els joves estem sent sotmesos a una pressió que hem de saber aguantar sense exclatar-nos cada dos per tres. Som joves i podem canviar el món si hi ha unió i esperit unificat. Avui és el dia per posar les bases d'un món millor que només farem nosaltres i ningú ens podrà controlar. Les coses han de canviar! Cada dia veiem passar mil històries commovedores i tràgiques i no ens podem aturar a lamentar-nos. El demà ha de ser millor que avui però no podem intentar fer girar el món tan ràpid com vulguem, hem de saber el que fem i com ho fem. És per això que pretenc dedicar gran part de la meva vida al què i el com ja que és clau, fonamental, bàsic per a no deixar de lluitar. Primer de tot hem de saber per on caminar, coneixem la meta, hi hem somiat moltes vegades i podem perdre la vida pensant-hi i no aconseguir res de res. Abans de començar a caminar hem de traçar una guia, sense ell qualsevol pot agafar el timó i dur-nos cap a la dictadura opressora i això ningú ho vol. Demà, quan el sol surti per l'horitzó i potser les coses continuïn igual em quedarà el record de que tu i jo no som iguals que la resta, i poc a poc les persones i les paraules canviaran i qui sap si passat demà, o l'altre, algú donarà el pas endavant amb nosaltres i lluitarem per aquest horitzó que anomenem futur.

Comentaris

  • Comentari del autor[Ofensiu]
    L'epicurista Pol | 23-01-2006

    Bé, em sap molt greu que algú li semblin demagògia les meves lletres, només pretenia parlar de sentiments i unió.
    Em sap greu que es pugui entre veure tal mal.
    No pretenc res més que declarar-me rebel i que la vida està per donar-la pels altres lluitant. Del contrari, res tindrà massa sentit.

  • Retòrica[Ofensiu]
    filladelvent | 17-01-2006

    ...sembla un discurs polític ple de demagogia, no em pouc estar de dir-t'ho.

    Viure és per lluitar? viure és per viure, creia jo. Et veig idealista, i no te'n culpo: tots ho hem sigut.

    La vida pot millorar, el món pot canviar... però dóna per segur que no canviarà gràcies a paraules boniques i móns inventats. Si volem aconseguir alguna cosa de profit, hem de ser realistes, abans de res.

    -Filladelvent-

  • Endavant![Ofensiu]
    14 | 26-10-2005 | Valoració: 9

    Endavant Pol,endavant amb els somnis i endavant amb la lluita diària..ja sigui amb un bolígraf entre mans,fent raspar una guitarra,o repartint pamflets amb la cara tapada!

    Tu ets una engruna més d'aquesta gran muntanya de sorra anomenada resistència,i que no s'ensorri mai!

    La lluita és l'únic camí,salut i endavant!

l´Autor

Foto de perfil de L'epicurista Pol

L'epicurista Pol

35 Relats

99 Comentaris

40240 Lectures

Valoració de l'autor: 9.20

Biografia:
Només demano que després de llegir quatre lletres meves penseu, res més.

Què dir de mi... Vinc de Casp i ara començo industrials a la UPC per seguir lluitant amb el que se'ns posi al davant :P

Moltes gràcies pels comentaris; per a un són molt reconfortants i et donen més força per tornar a lluitar i escriure crítiques i reflexions.
Per a mi és tot un honor poder compartir amb vosaltres aquestes idees romàntiques i esbojarrades que naveguen pel meu cap.

M'agradaria saber la vostra opinió
pol.olivella@gmail.com o també en nigrodragon@hotmail.com

Espero que tot això que fem ens serveixi per canviar el món, i encara que no sigui així de ben segur que serem més feliços en intentar-ho

Una abraçada molt forta;
Pol
Transquivint el silenci