Unes colonies mogudes

Un relat de: aina bonet ferrer

Un día la Clara va marxar de colonies amb l'escola. Era un día que feia vent, pluja i molta boira. La primera nit va ser tranquila tot i amb la tempesta que hi havia. L'endemà al matí una companya de habitació de la Clara havia desaparegut. Van informar en els professors, i la van buscar i buscar pero no la van trobar. La següent nit va desapareixre una altre companya de habitació. Els professors cada cop ho trobaben més raro. I van dir esperem a la següent nit avera que passa, la Clara al despertar-se va notar com si hagués una presencia extranya, pero les seves companyes no hi eren. La Clara va voler sortir de l'habitació pero estava tancada, la por cada cop la va posar més i més nerviosa. Ella no s'havia que fer va mirar totes les finestres i totes estaven tancades. La Clara no soportava els llocs tancats, petits, i foscos. I estava suan, tenia calor i el cap li rodava. Al cap d'uns dies la Clara es va despertar dins un hospital no s'havia res del que li havia passat. Resulta que tot era un somni la Clara era una nena de 12 anys que no tenia gaires amigues i portava cinc mesos ingresada a l'hospital per culpa la terrible malaltia de la leucemia. I tenia ganes de sortir d' aquell hospital i d' estar amb les i amigues anar de colonies aquet era l' unic somni de la Clara. La Clara tenia el grup de la sang que no es trobava gaire facilment. I com no li van poder fer trasfosions de sang l apobre Clara va morir el dia 7-6-06. Els seus pares ploraven desconsoladament i al enterro i va anar més gent de la que es podien imaginar.

Comentaris

  • pobre Clara[Ofensiu]
    jjjjjj | 14-06-2006

    wles aina!!
    esta molt bé , però s'acava una mica malament!!
    fina ara!
    AlEx

  • jjjjjj | 14-06-2006

    ENCARA QUE NO L'HAGI LLEGIT MOLT BÉ

  • Hola!!![Ofensiu]
    Sol_ixent | 07-06-2006

    Benvinguda al món de RC! Veig que és el primer relat que publiques aquí...

    Em sembla que la idea del relat està força bé; ara, et recomano unes quantes coses:

    -Primer, escriu el relat en un processador de textos que tingui corrector -de debò, a la pantalla fa de molt mal veure que hi hagi faltes ortogràfiques-

    -Segon, utilitza més els paràgrafs, així com els signes de puntuació. Són la clau d'escriure bé i afavoreixen molt més a la seva lectura.

    -I, per últim, prova d'esforçar-te més a descriure les situacions, no quedar-te tant escueta en alguns detalls.

    Espero que no et prenguis malament els meus comentaris, i, ja saps, no dubtis a escriure'm si necessites alguna cosa. Si vols, puc ajudar-te a refer el text per tal de que quedi bé.

    Ja em diras alguna cosa.

    Petons!

    Sol_ixent

l´Autor

aina bonet ferrer

4 Relats

11 Comentaris

5169 Lectures

Valoració de l'autor: 7.00