Tele

Un relat de: aina bonet ferrer

Dilluns 13 de gener, 1995
En Roc un xicot de 13 anys alt, moreno, i amb una mica de mal humor va voler arribar a un plató de televisió fos com fos. Així que un dia s'aixecà d'hora i la seu mare li tenia l'esmorza preperat el va agafar i se'n va anar amb bicicleta a cumentar la seva idea als seus amics. Els seus amics en sentir la proposta d'en Roc es van quedar sorpresos, i li van dir que s'avia tornat boig, que era impossible! Ell va saltar i va dir: - RES ÉS IMPOSSIBLE!! S'hi hi poses voluntat - va agafar les seves coses hi va marxar. Els nois van murmurar tots a l'hora que no ho acunseguiria, però en Roc n'estava ven segur del que feia... Es va estar uns dies pensan i donan-li voltes pero no se li acudia res de res.
Al cap dunes setmanes ja no hi posava tanta entusiasme i es cumençava a rendir.. estava ensupit, no tenia ganas de res.. la seva mare l'intentava animar pero res, va dir : - putser els nois tenien raó.. - i va callar, es va escarxofar al sufà i va posar les noticies on anunciaven un programa de televisió on els nois i noies de diferents pobles i podien participar, ell es va quedar impressionat! :O Va trucar en el programa i li van fer una sèrie de preguntes i ell tot nerviós les contestava com podia.. el director del programa li va dir que ja el trucaria..i faltavan 5 dies per el programa i no l'havien trucat.. ell es va tornar a entristir.. i va dir: - Quina vestiesa! Aixó és impossible... - Es va tencar a l'habitació. Faltaven 4dies, 3 dies , 2 dies i... ' riiing, riiing '
la mare agafava el telefon i se li posà una cara d'alegria que en ell l'impressionà moltíssim la mare diu Roc, Roc, es per tu! Ell va correns i s'hi posa... penja i diu SI! Podré sortir per la tele! L'endemà al matí ell ja estava vestit amb moltes ganes de que arribes el momen així que va al plato, concursa... etc i ell tot conten marxa els seus pares estan molt orgullosos d'ell. Surt a buscar els seus amics i tots sel mire'n impressionats i ho vana celebrar tots plegats a una pizzeria!

Comentaris

  • Aniversari[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

l´Autor

aina bonet ferrer

4 Relats

11 Comentaris

5159 Lectures

Valoració de l'autor: 7.00