Una gran troballa.

Un relat de: Somiadora Emboirada

Jo, una noia perduda enmig d'un mon aterrador, estava plena d'uns sentiments, sentiments que hem passejaven per tot el cos. Alguns tenien el nucli al cervell, i hem feien raonar i raonar, i no podia expressar. Altres tenien el nucli en alguna part del meu cor i hem feien escongir i amagar-me de tothom per no veure ningú. Aquest conjunt de sentiments no me'ls podia quedar dintre meu, sabia que algun dia havien d'explotar.
La meva salvació va arribar un dia que buscant i buscant explicacions al que jo sentia, em vaig topar en una solució ideal per a mi. Aquesta solució tenia la estructura d'una pàgina Web i s'anomenava Relats en Català, una pàgina on pots expressar els pensaments mes interiors que se't poden ocórrer. Aquesta troballa va ser de molt agrat i em vaig maleir a mi mateixa de no haver-ho descobert abans.
Això si que ha estat una solució.
Això si que ha estat una gran troballa.
Gràcies a Relats en Català!

Comentaris

  • Entre relat i relat[Ofensiu]
    Nubada | 09-07-2007

    Doncs endavant, Núria. Escriu i expressa els teus sentiments, quan et sentis perduda en un món aterrador, quan t'encongeixes per amagar-te de tothom i no veure ningú... però no oblidis que segur (segur!) que hi ha persones amb qui pots parlar i et poden escoltar. Entre relat i relat, surt del teu amagatall i busca-les.

l´Autor

Foto de perfil de Somiadora Emboirada

Somiadora Emboirada

28 Relats

55 Comentaris

35065 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Llibertat i sentiments són dos paraules que em defineixen. Em considero una persona carregada d'emocions i sentiments, que la més insignificant brisa d'aire em pot despertar alguna cosa i fer-me plorar. Aquests sentiments que porto dins, no tinc la facilitat de trure'ls a fora, no els puc alliberar si no és per escrit. Aquest és el resultat i la causa dels meus escrits: uns sentiments que porto dintre i que no hi ha manera d'exterioritzar-los si no és per escrit.




somnisemboirats.blogspot.com