Un moment plegats

Un relat de: somniseva

Ella està sola, davant l'ordinador escrivint, desitjant crear quelcom bonic. No pot, es pregunta el perquè. Perquè no troba les paraules?, perquè no és capaç de transmetre si més no, alguna sensació perceptible a qui la llegeixi, a qui, d'alguna manera es comuniqui amb ella. No entén el que passa, no sap el que desitja, tot i que, molts cops sentir ja es torna esgotador. Potser sí, potser és això, és esgotament i resignació. Però no voldria caure en la mediocritat com per exemple aquest relat. No voldria que les paraules fossin sense sentit com la seva vida, possiblement aquest relat és com la seva vida..... Inacabada, en projecte, modelada i tornada a modelar un i mil cops. Però ara que hi penso, el relat és masculí i ella és femení, per tant, el paral·lelisme és inexistent, potser la sol·lució és que entre ella i el seu relat no hi ha més que complementarietat. L'un es fa a l'altre i així recíprocament, potser amb aquest pensament, ella podrà dormir avui, pensant que demà trobarà alguna paraula per utilitzar, per a que, el seu significat, ompli aquest buit que sent. No vol tenir por, això sí que ho sé jo, que la conec, que conec els seus relats. Però té por, no pot fer-hi més. Jo ja li dic, tranquil·la a tothom li passa, així que, dorm, dorm perquè demà, serà un altre dia i segur que que tot anirà bé. Ei, però no us creieu que ella sóc jo, només era per demostrar-vos que ella, tu, el relat i jo hem estat plegats el temps que ha durat.

Comentaris

  • Siguis tu o...[Ofensiu]
    Clar de lluna | 09-02-2008

    ...sigui ella, espero que avui realment ja sigui un altre dia i poguem passar més moments plegats!

    Felicitats!

  • "com la seva vida..... Inacabada, en projecte[Ofensiu]
    franz appa | 08-02-2008

    Inacabada, en projecte, modelada i tornada a modelar un i mil cops".
    Molt bo el joc entre narradora, narrada que vol narrar i lectors -tots nosaltres-. I veritable i profund el joc amb la vida...
    Quina vida no resulta inacabada? Un projecte, una potencialitat que ens empeny endavant. Pot ser que, de vegades, se'ns faci feixuga. pot ser que ens sembli mediocre, intranscendents, vulgar... ensopida.
    I, tanmateix, d'aquesta successió d'instants mediocres n'anem fent la vida.
    Les paraules poden construir una vida deiferent? O ens poden fer interpretar de manera diferent la vida?
    Com ja va demostrar Heisenberg, amb el principi d'indeterminació, l'observació determina i fa variar el fenomen observat.
    Bé, molt de rotlle, total, ho dius tu molt millor, i de forma més divertida.
    Un petó,
    franz

l´Autor

Foto de perfil de somniseva

somniseva

38 Relats

54 Comentaris

42102 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Vull ser una noia senzilla, amb paraules senzilles, però que la senzillesa tingui el poder de la maduresa.
Vull viure aprenent.

Us deixo el meu mail, per si em voleu escriure somniseva@hotmail.es