Un bon sopar

Un relat de: Jordi Hill Montes

Un trinxat de carn de porc
presentat en diferents mànegues,
daurades amb un precís sobtat
i acompanyades d'uns pebrotets verds,
cuits a l'oli d'oliva,
sota un llit capgirat
de cremós formatge fos,
embolcallat d'un tou
i cruixent recuit
de farina, llevat, aigua...
regat amb un exquisit
extracte de tomàquet ,
oli i la precisa sal.

Tot refrigerat
amb un immillorable
ferment de raïm
del Penedès, rosat,
d'aquest darrer any.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda:

l´Autor

Foto de perfil de Jordi Hill Montes

Jordi Hill Montes

127 Relats

179 Comentaris

100746 Lectures

Valoració de l'autor: 9.45

Biografia:
El meu nom és Jordi Hill Montes.

Sòc de Vilafranca del Penedès i pateixo certa dossi de Vilafranquinitis atès que estimo aquest poble.

Sòc obrer tot el dia, i això si que m'interessa.



gempoldi@hotmail.com