Tu (II)

Un relat de: xiuxiueig

Tu, amic dels teus amics,
especial i divertit,
extravagant i encantador.

Tu, que tens aquell cos que cada que es mou em deixa sense cap,
la teva mirada amable, sempre cercant un nou horitzó,
el teu somriure, un especial toc de llavis dolços com cada paraula que surt del teu cor,
les teves mans artistes, un gran futur.

Un dia vas entrar dins dels meus sentiments sense adonarme'n,
un dia vas canviar la meva manera de mirar-te.

Comentaris

  • T'estim[Ofensiu]
    Jo sóc Jo | 20-08-2006

    Vull defensar l'autora amb el "testimu".

    Chinaski, si repasses la seva obra, trobaràs que al relat Tendresa, del 03-01-2006 (anterior al teu comentari), l'autora deixa escrit "(petit incis) m'afrada escriure t'estimu amb "u" i no amb "o" simplament perquè m'agrada més al llegir-ho, està fet expresament". Si bé és cert que xiuxiueig hauria de cuidar millor l'ortografia, aquest no era el millor exemple per fonamentar el teu enuig al respecte.

    A més a més a mi això també m'afecta. M'agrada més llegir t'estimu que no pas t'estimo; al central ho pronunciem així i escriure-ho amb "o" no em resulta tan profund. És una opinió personal que fa temps em rondava, i ara vull agrair a l'Ariadna el fet de prendre's la llibertat d'escriure aquesta important paraula tal com sona. Malgrat tot, val a dir que la variant insular és la que més m'agrada sentir.

    I d'altra banda, també aprofito per expressar el meu desencís en llegir la darrera frase del senyor Chinaski, en el seu comentari. No li aporta res a l'autora, tot el contrari. Si creus que l'edat influeix en la qualitat de l'escriptura, no vexis, instrueix. No cal dir que a la teva manera els anys no millorarien res. Però t'ho dic, perquè si no t'agrada no llegeixis. Ves a les llistes dels autors més valorats o els més llegits i gaudeix a cor què vols.

    El poema és molt bonic. Segueix les petjades que ell marca a la sorra i que sigui la teva mirada amable, sempre cercant un nou horitzó més llunyà i important.

  • contestació:[Ofensiu]
    xiuxiueig | 18-02-2006

    em sembla mlt be que donis la teva opinio, pero vols dir que cal dexarme tan pels terres...? sincerament, no vag pararme a llegir lu dl concurs, ho sentu, reconec que ho auria d'aver fet, pero quan vaig clicar la tecla va ser rapid i correns ja que no tenia molta estona per esta conectada, no hu se, la veritat´és que no dones molts anims per seguir escrivint i poder aprendre...ja que tu has tingut la sort de tenir més anys i tenir també + temps per aprendre, pel que fa als meus temes, cadascu és lliure de fero sobre el que vulgi no? dons tambe t'has de queixar d'aixo?
    dons res, gracies d totes maneres per haver llegit alguna cosa meva, a cuidar-se!! un petoo!

    PD: x cert! aixo del "testimu" ho posu amb "u" perque m'agrada més la manera visual de veure aquesta paraula, no té més, ser perfectament que va amb "o", i si en trobes més de faltes...dons..n et puc dir res més que perdo.

    (si sé llegir)

l´Autor

Foto de perfil de xiuxiueig

xiuxiueig

25 Relats

33 Comentaris

24217 Lectures

Valoració de l'autor: 9.07

Biografia:
Hola a tothom!! em dic Ariadna i sóc de Barcelona.
Espero fer-vos passar una bona estona llegint els meus relats, i també espero poder aprendre gràcies a els vostres comentaris, ja siguin positius o negatius.

******

Hi ha moments a la vida que saps que mai oblidaras, però per desgràcia també hi hauran que no passaran mai... per aixó necessito escriure, per els moments que sempre portare molt ben guardats i cuidats dins meu, i per expressar el meu desig encara denegat...


Un petonas a totes i tots!!!!




ariadna_5_@hotmail.com