Tristesa i soledat

Un relat de: fidel a la utopia

Són les deu del vespre, desprès d'una forta discussió vaig cap al llit. Allí m'estiro i començo a plorar només tinc temps per això, no vull saber res de ningú vull oblidar-me de tot i de tothom. De tot aquest món artificial i fals que ens envolta, dels suposats "amics" que sols pensen divertir-se, anar de discoteques, agafar una borratxera més gran que la de la nit anterior i enrotllar-se amb el noi o la noia de torn. Vull oblidar-me de tota la família aquells que fan veure que t'entenen que són comprensius amb tu; però, a l'hora de la veritat només et donen punyalades a l'esquena i trobes a casa tot allò pel que lluites fora.
Arribat a aquest extrem de desesperació no sé què fer només em queda plorar i sentir-me culpable. M'adono que tot ho faig malament no tinc vida social, no sóc una brillant estudiant, tampoc sóc una futura miss, no sóc bona en esports ni en res, només m'interessa una lluita que es dóna per perduda i la qual tothom li té menys preu. Pel meu cap passen milers d'intencions i sensacions, de ben segur que no tindria prou valor i suficient valentia per dur a terme aquestes bogeries.
Fa poca estona que ja no ploro; tot i així em sento fatal; no sé què fer ni on explicar tot això, de moment l'escriptura és la meva única via de sortida, només així aconsegueixo esborrar els últims plors de la meva cara. Tanmateix el patiment va per dins i espero que arribi algun dia on desapareixi aquesta tristor, soledat o el que duc dins.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

fidel a la utopia

22 Relats

19 Comentaris

24787 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00

Biografia:
Intento escriure tot allò que barrina el meu cap, deixant-me endur pels sentiments, tot i que encara no he descobert el secret per mostrar les meves idees, dèries, desitjos, sentiments, pensaments... de la millor manera possible, de fet el resultat és el que m'importa menys, ara per ara, valoro el camí que es recorre per arribar al resultat final del relat.
Gràcies a tots els que llegiu i comenteu.
Salut i revolta


Com la pell de la bresquilla,
que arribara per Sant Joan
-quan s'acurten les nits-
dóna'm la boca;
em beus des de l'abisme
i a penes pots somriure.

Arran de la ferida
et parle de demà,
i t'explique amb els dits
que sempre em torna
un gran desig de viure't
que a penes puc descriure.

A voltes ets la dida
i a voltes la destral
que veu tots els envits
d'aquesta aposta,
sense que ningú et dicte
com és com has de viure.



http://lluita.blocat.com/