Amor sense paraules

Un relat de: fidel a la utopia

Avui és dissabte, és festa major a la meva vila, a més estic sola a casa i fan un concert d'un bon grup de música, per tant, aquesta nit pot convertir-se en una d'inoblidable.
Són prop de les deu em vesteixo, em pentino i me'n vaig de festa.
Al cap d'uns deu minuts apareix la noia amb qui he quedat totes les altres prefereixen anar a la disco, com potser un únic dia que tenim una actuació potable?. En definitiva, el concert comença primer toca un grup local i l'ambient comença a escalfar-se, ho fan prou bé, a poc a poc aconsegueixen fer entrar més gent i començar a preparar l'ambient. Finalment acaben amb una versió moderna de l'estaca i amb tot el públic saltant.
Al cap d'una escassa mitja hora comença el grup "bo" allí em trobo amb unes noies del mateix poble i em presenten un munt de gent de fora. Comença el concert i no parem de cantar, saltar i cridar, la veritat és que em fa il·lusió que un grup com aquell visiti el meu poble al meu costat hi ha un noi de Tremp que m'acaben de presentar. El noi sembla simpàtic es sap totes les cançons i a poc a poc ens anem retornant mirades tendres i caloroses. Al cap de pocs minuts toquen una cançó que parla d'amor, d'un amor del que està bojament i perdudament enamorat i no vol perdre per res del món. A poc a poc sense la necessitat dintercanviar cap mot ens anem acostant fins aconseguir fregar i enllaçar els llavis amb un petó llarg i passional. Poc desprès el concert s'acaba. Per primer cop sento la seua veu quan em demana el número de telèfon, malgrat que els dos sabem que no ens tornarem a veure. Acte seguit em venen a buscar uns amics, marxo sense dir adéu. Però cap d'una estona torno cap allí penedida o potser buscant quelcom més i ja ha marxat. M'assec al terra i un riu de llàgrimes dolces i amargues comencen a rajar dels meus ulls.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

fidel a la utopia

22 Relats

19 Comentaris

24748 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00

Biografia:
Intento escriure tot allò que barrina el meu cap, deixant-me endur pels sentiments, tot i que encara no he descobert el secret per mostrar les meves idees, dèries, desitjos, sentiments, pensaments... de la millor manera possible, de fet el resultat és el que m'importa menys, ara per ara, valoro el camí que es recorre per arribar al resultat final del relat.
Gràcies a tots els que llegiu i comenteu.
Salut i revolta


Com la pell de la bresquilla,
que arribara per Sant Joan
-quan s'acurten les nits-
dóna'm la boca;
em beus des de l'abisme
i a penes pots somriure.

Arran de la ferida
et parle de demà,
i t'explique amb els dits
que sempre em torna
un gran desig de viure't
que a penes puc descriure.

A voltes ets la dida
i a voltes la destral
que veu tots els envits
d'aquesta aposta,
sense que ningú et dicte
com és com has de viure.



http://lluita.blocat.com/