Tot s’espatlla si no es tracta bé

Un relat de: Far de Cavalleria


Sovint se li penjava l’ipod nano. Quan passava això no parava d’insultar-lo. Un dia, l’aparell va dir prou i va deixar d’anar definitivament. Summament empipat li va dir al seu pare que el portés a la casa a fer valer la garantia que tenia. Feia tot just tres mesos que li havien regalat, en el seu setzè aniversari. El seu pare tot i dir-li que no aniria a reparar-lo si el seguia tractant així, va cedir (era un fluix) i el va portar a arreglar. La noia de la recepció de la botiga va demanar quin era el problema. El pare va callar i va moure el cap en senyal de “no ho sé”. La comprensiva senyoreta, va omplir una fitxa de recepció del producte. Estava clar que ell no podia dir-li que l’aparell estava espatllat perquè el seu fill no parava d’insultar-lo. Si hagués dit això ja no l’hi haurien agafat.
Un mes després l’aparell estava arreglat però venia acompanyat d’una nota que deia que calia abonar 100€ ja que la garantia no cobria els insults i els maltractaments psicològics. El noi es va haver de gratar la butxaca.
Ara, oli en llum, fins i tot li ha comprat una fundeta i quan sovint no reacciona, de seguida se’l veu acaronant-lo i dient-li belles paraules a cau de pantalla.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer