The Forker: 1er capítol

Un relat de: pseudo

El vent xiulava i picava amb força sobre les persianes metàl·liques. La negror de la nit no deixava lloc per els cors més purs.

Una ràpida ombra fugia del temps que se li anava esvaint. Les seves llargues passes no li deixaven controlar la seva situació. El coll de la gavardina ja estava xop per la suor.

Amb un moviment apressurat i torp va treure les claus de la butxaca. Els guants li dificultaven la tasca. Un cop va traspassar les dues portes va mirar el rellotge. Eren les 4. Tenia tres hores de son.

Encara tremolava. Començava a dubtar dels seus actes. Es va treure amb torpesa la gavardina, a l'hora que ensopegava amb un moble.

Amb por d'haver despertat a la Marta va llençar la molesta disfressa sobre el sofà. Un xiscle envidrat demostrava que l'havia tornat a vessar. La llum del passadís s'encenia.

Va decidir enfrontar el perill..

-Es pot saber que t'has cregut? Que t'has pensat? Que soc burra?
Imbècil! Que estic parlant amb tu! Que m'amagués? Enlloc d'ajupir el cap podries contestar, no? Deixa'm veure que has fet.

En Miquel sabia que significava allò. La seva doble vida ja l'havia perdut. La careta sobre la trencadissa el delatava.

Entre els plors de la Marta, la porta s'obria amb un cop sec, deixant a la vista a una figura amb la mateixa disfressa que fa uns instants duia en Miquel. Un tret certer tancava el desastre. El cos d'en Miquel descansava sobre un bassal de sang. La Marta no podia creure el que veia, no deixava de gemegar al costat del seu marit. Un segon tret silenciava l'escena. L'arma va caure al costat de les seves figures, banyades de sang.

Comentaris

  • I la continuació, quan?[Ofensiu]
    Bruixot | 17-12-2005

    M'ha agradat el principi, tot i que he de dir que l'he hagut de llegir un parell de cops per entendre una mica que hi passava. I m'he quedat intrigat per saber la continuació. Això no és fa!!!!!!

    Au, si la poses prometo llegir-la!

    Bruixot

l´Autor

Foto de perfil de pseudo

pseudo

48 Relats

256 Comentaris

81452 Lectures

Valoració de l'autor: 9.65

Biografia:
Vaig néixer el 22-10-1984 a Barcelona, tot i que des dels 4 anys visc a Girona.

Doctor en tecnologia.

Al setembre del 2006, vaig tenir la sort de publicar el meu primer llibre: 'Primeres Poesies', amb l'editorial Emboscall, algunes de les quals es poden trobar en aquesta plana (Ulls d'infant per sant Jordi, Mirada en Flama, Sonets XIX i IX, Flor de Tardor). El llibre es pot trobar a les principals llibreries gironines i en algunes de Barcelona, també mitjançant les webs totllibres ,
Llibreria Ona
i
Casa del Libro


Al setembre de 2007, he vist publicat el meu segon llibre, també amb l'editorial Emboscall, sota el títol Escrivint entre deliris el qual conté alguns relats que podeu trobar en aquest web, encara que els hi ha calgut una bona repassada.

Torno a voltar per aquestes planes després d'una temporada d'abstinència...


Per qualsevol dubte: albert.trias@gmail.com