the end

Un relat de: shyshark

Dues amigues conversen pel carrer. En realitat només escolto el que diu una d'elles:
-...i així van anar passant els dies, ell sense trucar-me, jo sense trucar-li. I es va acabar. Res més. Ell no va trucar. Jo no vaig trucar...
Les meves passes més ràpides no van permetre escoltar més de la història. Ni en sabré el començament ni coneixeré el final.
Quantes coses ens perdem d'allò que sense voler escoltem?
Quantes històries ens agradaria escoltar des del principi fins al final i la parada de metro que ens espera no ens permet conèixer?

shyshark

visita www.sietevidastieneelgato.blogspot.com

Comentaris

  • quasi millor així[Ofensiu]
    Peer Cepció | 31-12-2006

    Pense que es millor que es perguem tantes històries. No deixarien d'afectar-nos, ja siga positiva o negativament, i això és perillós. A la tele n'expliquen unes quantes tots els dies.
    Respecte a la teua pregunta, he trobat al GRan diccionari de la Llengua Catalana açò:
    panerola
    [s. XV; variant de panderola]


    f 1 ENTOM Escarabat de cuina.


    2 ZOOL 1 Nom donat a diversos crustacis isòpodes de la família dels oníscids que pertanyen als gèneres Oniscus, Armadillium i Porcellio, que tenen el cos deprimit i habiten en llocs foscs i humits.

    Gràcies pels comentaris.

  • si...[Ofensiu]
    geraldine | 01-12-2006

    si...ens en perdem tantes d'histories, i de persones... aquella mirada que se't clava al metro i et fas tantes preguntes d'on ve? que fa? on va? tindrà fills? serà feliç? haurà donat casi la ida per algú?... i tititititi arriba la parada de metro del final del trajecte de preguntes i et dedica una última mirada, es tanquen les portes i en dos segons se'n va la fantasía, tornes a la realitat i esperes la teva parada i ja no recordes ni els seus ulls!!!

    --per cert aquesta historia de les dues amigues que caminaven pel carrer millor no saber-la... el jo el vaig deixar de trucar i ell també...i es va acaba, és molt molt trist! quin poc valor.. no trobes?---

    m'agradat.

    petons!

l´Autor

Foto de perfil de shyshark

shyshark

12 Relats

29 Comentaris

20844 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Se va el caimán se va el caimán, se va para Barranquilla. Allà l'espera el tauró tímid. S'han conegut al feisbuk i provaran de veure si tenen alguna cosa en comú.
Visita'm tu a: http://sietevidastieneelgato.blogspot.com