Unes passes enrere (Equívocs)

Un relat de: shyshark

Estic assegut a un banc del Passeig de Gràcia. Un amic ha volgut anar a veure passar els cotxes del Paris-Dakar i l'he acompanyat tot i que a mi l'espectacle no m'interessa gens.

Passa un paio i em saluda amb el cap. Em sona però no hi he parlat mai. Li torno la salutació. Els camions fan sonar les seves botzines i continuo distret mirant la gent que arriba. Al cap d'un minut torna el paio d'abans.

-Perdona. Es que t'he saludat pensant que eres un altre.

I fot el camp. Serà imbècil! Ni que el seu salut fos d'or i pedres precioses i li hagués regalat a la persona equivocada.

Comentaris

  • que no nena, que no[Ofensiu]
    shyshark | 12-12-2006

    ell era un tio tan ben plantat com gilipollas i malauradament això passa massa sovint a barcelona. gent (veïns, companys de gimnàs) que giren la cara quan passes al seu costat. igual es que sóc horrorós, pero no és el cas: la mama sempre em deia que era el mes guapu del món hehe
    shyshark

  • Pobret...[Ofensiu]
    Ligeia | 12-12-2006

    ell només volia ser educat, no?
    O potser és que després de saludar s'ha estat "rallant" durant 100 metres pensant que s'havia equivocat i que l'altre estaria "flipant".
    És veritat, són situacions típiques de les ciutats.

l´Autor

Foto de perfil de shyshark

shyshark

12 Relats

29 Comentaris

20506 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Se va el caimán se va el caimán, se va para Barranquilla. Allà l'espera el tauró tímid. S'han conegut al feisbuk i provaran de veure si tenen alguna cosa en comú.
Visita'm tu a: http://sietevidastieneelgato.blogspot.com