Temps 2

Un relat de: temps

S'havia de donar pressa i aprofitar el punt d'inflexió en la disposició de la seua amant, si no volia passar la mà per la paret una vegada més. Li va pendre l'espigó, que ella s'havia estat amanollant tostemps, i li l'encarà a l'embocadura, que ja estava tova i oberta, regalimant de suc. Ella no s'hi oposà, ans el contrari, va aixecar una cama perquè la punta esflorada del fallus vindicador embocara més fàcilment l'entrada esbatanada.
En notar-ne la penetració endinsant-se-li en la forja tèbia i untosa, s'enfila damunt seu, tota eixancada, i el cavalçà, aferrissant-se amb les cuixes al suport dels seus malucs, per engolir-se fins a la soca cada centímetre de la seua verga tibant. En aquella positura ell l'envestia amb més força alhora que l'enganxava de les natges i se l'arrambava amb impetuoses estrebades a ritme de cada envestida.
-Més; més -cridava amb la veu engolada i estronyada per l'excitació-. Ara et note amb tota la força. I sent dins de mi tota la teua llet calenta.
Després dels sotracs i dels sorollós panteix de l'orgasme, ell començava a aminorar la vehemència de les seues embranzides.
-No t'atures ara, amor meu! - li demanà amb urgència ella al temps que l'estrenyia amb fúria en l'encuixament -, que ja em ve. Ai, carinyo; que em ve; que ja em ve!
Ell la subjetava de les anques i ella, emportada pels estremiments que la recorrien en rampallades de cap a peus, n'accentuava les envestides estrenyent vigorosament tots els músculs del cul per engrapar-li el puntal en l'estretor de les seues carns.
- que ja em ve, amor meu! -li va dir panteixant escandalosament, i, embogida d'excitació, li clavà les ungles en l'esquena en l'arravatament de l'orgasme-. Ja, amor meu, ja! -va exclamar en una profunda alenada de descompressió de tota la tesor acumulada-. Que bo! Que fort! - va sospirar amb la darrera esgarrifança de delit i es deixà véncer per aquell plàcid defalliment de tot el seu cos.

Comentaris

  • Em fan tremolar aquests relats![Ofensiu]
    llacuna | 13-06-2008 | Valoració: 10

    Ostres xiqueta!
    Qui s'hi pogués expressar amb aquesta força!
    Enhorabona!

    Llacuna

  • Quina[Ofensiu]
    ginebre | 24-04-2007

    riquesa lèxica!
    Accelerat i ric, amb paraules i formes de dir molt originals i ben posades.
    M'ha agradat!

l´Autor

Foto de perfil de temps

temps

5 Relats

33 Comentaris

10978 Lectures

Valoració de l'autor: 9.82