Tarda de diumenge, desig fresc

Un relat de: Dolça

Aire fresc que envolta els nostres cossos ardents. Els teus llavis ressegueixen el meu cos en una besada humida i sensual que contrasta amb el sol que il·lumina la gespa.
Els nostres cossos s'han convertit en un de sol unit pel desig i l'amor.
És clar que ens estimem i ens desitgem. La teva veu, el teu alè calent em fan vibrar. Vull sentir-te. Amor.
Tanco els ulls i m'envaeix el desig de tornar a sentir les teves moxaines en la meva pell, les teves paraules en el meu cervell...
En la foscor de la cambra et veig i et desitjo i demano en silenci que tornin les teves mans, el teu alè, el bell murmuri. El meu cos enyora blincar-se amb tendresa i sentir el fregadís del teu cos.
Va caient la tarda. El silenci i la quietud permeten sentir el llunyà cant dels ocells. Placidesa del descans i del desig. Comencen a encendre's els primers llums a les cases. Nosaltres romanem en una foscor càlida.
Et noto somnolent i et beso llargament. Les corbes de desig es renoven i el nostre amor torna a humitejar-se fins el tombant de la nit.

Comentaris

  • Comentari[Ofensiu]
    Violant | 04-09-2004 | Valoració: 10

    Molt bé!!!

  • Dolça....[Ofensiu]
    Queca | 20-08-2004 | Valoració: 9

    .... un escrit genial, i com has vist, en surt un poema també genial. No és gaire corrent que això passi, però sí que ho és quan s'ajunten dos talents literàris com vosaltres, perquè aquest comentari (aprofito ja) també va pel Cesk, que m'ha encantat conèixe'l, i perquè tant tu com ell teniu aquest talent especial que us fa inigualables.
    A tu, Dolça, moltes gràcies pel teu comentari.

    Una forta abraçada i un petonàs per a tots dos!!

  • a Follet groc[Ofensiu]
    Dolça | 13-08-2004

    No sé com posar-me en contacte amb tu, però si tornes a accedir en aquesta pàgina, dir-te que mai hauria pensat que un escrit meu pogués valdre el temps d'una altra persona, ni que fos per transformar-lo. Realment queda bé. Només hi ha una cosa: a la segona estrofa afegeixes un "si" que jo no li posaria. Estimar i desitjar no sempre van juntes, encara que aquí sí que hi anaven, per tant, molt bé.

    Núria

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

Foto de perfil de Dolça

Dolça

22 Relats

89 Comentaris

35867 Lectures

Valoració de l'autor: 9.56

Biografia:
Sóc del Baix Empordà. Estimo i em deleixo per aquesta comarca, barreja de contrastos de mar i muntanya.