Tant per dir-te

Un relat de: nyitus

Tinc tants sentiments per mostrar-te que no sé com fer-ho. Sé que hi ha moltes maneres per demostrar a la persona que estimes que de veritat t'importa, una d'aquestes maneres son els fets amb els quals fas que la teva parella se senti més còmode al teu costat, per exemple quan l'acompanyes a dur a la iaia al metge o a veure-la (la iaia) perquè està una mica deprimida. Així pots demostrar que la parella t'importa de bo de bo .
Una altra manera és per la forma en què la mires, no pots mirar-la als ulls amb indiferència, no, l'has de mirar amb un punt de picardia i desig, la resta de tendresa, amor i sinceritat i notar que et tornen la mirada de la mateixa forma mentre un dels dos es posa vermell.
Una altra manera de mostrar els sentiments és amb les paraules, quan, sense venir al cas, li dic a l'amor de la meva vida: t'estimo. Així també estic mostrant els meus sentiments.
Per mi la millor manera de mostrar a la meva parella els meus sentiments és en aquell dia que anem amb la iaia, on sigui, i que tornant cap a casa l'agafo de la mà; la miro als ulls amb una mescla de picardia i desig, tendresa, amor i sinceritat; li acaricio la cara amb l'altra mà i li dic amb una veu insinuant que l'estimo. En aquest moment la parella se m'abraça amb força i a cau d'orella em diu que ella també m'estima. En aquest moment de dos persones passem a ser solament una.
Cadascú mostra els seus sentiments d'una manera diferent, ni millors ni pitjors, simplement diferent, però igualment vàlids. Només volia que tothom sabés com m'agrada fer-ho a mi. D'aquesta manera sento una gran sensació de plenitud que em fa sentir veritablement bé amb mi mateix i encara més amb la meva parella.
GAMBI T'ESTIMO!!

Comentaris

  • Tant per dir-te i res dit. [Ofensiu]
    antonvaitot | 25-08-2005

    L'amor complagut destrueix qualsevol mena d'escrit. La vida pertorbada, gris, amarga... ens fa crèixer i escriure amb més passió.

    És potser que la nostra vida és massa fàcil? Fem-la doncs, difícil ? No gràcis' ja arribarà el moment si és que hi ha res escrit.

    Seguiré llegint-te!
    Adrià.

    PD: Estilíticament i parlant des de la vessant crítica, per molestar, el fet d'inserir uns quants castellanismes i de fer un crit a la persona estimada destrueixen la poetissitat del text. Però vaja, qui és ningú per dir-nos res?

  • Hola nyitus!!![Ofensiu]
    Ina | 19-08-2005 | Valoració: 9

    Moltes felicitats pel teu relat!!
    Espero que segueixis publicant relats com aquest o de millors.
    Espero que et vagi molt bé amb aquesta noia de la que parles. (També espero que et portis bé amb els germans o germanes d'aquesta noia, si en té ;p)

    No paris d'escriure mai.

    Un petó molt fort.

    Ina

  • estimar...[Ofensiu]
    ROSASP | 19-08-2005

    Un sentiment difícil de definir amb paraules.
    Aquesta complicitat, aquest intercanvi de sensacions i pensaments que semblen omplir els espais en blanc del nostre cor, es poden sentir i demostrar de tantes maneres...
    La tendresa de la mirada, el tacte de les carícies, els somriures juganers, les paraules a cau d'orella, il·lusions, tristeses i somnis compartits.

    Benvindut/da i fins la propera!

  • Tothom té dret a estimar a la seva manera.[Ofensiu]
    Queca | 19-08-2005

    I la teva és tan dolça, tan humil, tan delicada però alhora plena de força i sentiment, que estic segura que la teva parella es sent la més afortunada del món, de fet, com jo. Sí, sí, jo tinc una persona al meu costat que ho representat tot tan bé, que no sé què faria sense ella, i em fonc quan m'acaricia el coll i em diu que m'estima amb aquesta mirda que només ell sap fer, i que em posa els péls de punta.
    Gràcies per escriure i voler compartir el que sents, i benvingut a aquesta gran família de relataries, on segur seràs molt ben rebut, com a mínim per a mi.
    T'estimo!

l´Autor

nyitus

8 Relats

20 Comentaris

13912 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00