POR

Un relat de: nyitus

Ara comencem una etapa nova en les nostres vides, tu ja vas a la universitat, a mi encara em queda un temps a l'institut. Simplement els nostres estudis són diferents.
Em estat quasi un any veient-nos gairebé cada dia, i demostrant-nos el que sentíem l'un per l'altre. Ara ho trobo a faltar, necessito sentir-te al meu costat, poder-te abraçar per no deixar de demostrar-te ni un sol segon. Per mol que parlem cada dia necessito sentir la teva càlida pell passejant-se pels meus braços, per les meves mans, per la meva cara...
Entenc i respecto, per sobre de tot, que això només serà una etapa de les nostres vides, més llarga o més curta, però només una petita etapa.
Però jo et dic: que passarà quan hagi transcorregut un temps i coneguis millor als teus companys? Em seguiràs estimant com fins ara?
He d'admetre que tinc por, por a perdre't, por de no poder tornar-te a abraçar, por de no poder besar-te més, por de no ser correspost, por de no poder-te dia mi més t'estimo, por que ja no em diguis t'estimo.
Per tot això dir-te amor meu: T'ESTIMO!!

Comentaris

  • La por és irracional[Ofensiu]
    Queca | 18-09-2005 | Valoració: 10

    i tu, que has estudiat filosofia ho saps. I sobretot aquesta por que dius que sents... no té cap fonament, cap base. T'estimo, i potser m'ha costat una mica entendre tot l'amor que et tinc, perquè tu millor que ningú saps com sóc, i saps que mai havia sentit el que sento per tu. Només dir-te que no m'he plantejat ni un sol moment abandonar-te, no podira.
    Saps, a voltes sóc jo la que té por. Por de no poder correspondret, amb tot l'amor que tu em dónes, por de no tenir-ne suficient per tu, i que siguis tu qui se'n vagi. Ets concient que sempre seré allà? Realment t'imagines com serà tenir-me sempre? Doncs val més que ho tinguis clar, perquè hi seré, ara, i sempre.
    T'estimo nin!!! Amb tota la bogeria i màgia que sóc capaç!

l´Autor

nyitus

8 Relats

20 Comentaris

13916 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00