Sonet imperfecte

Un relat de: Fifo

Sonet imperfecte
(Do, Re, Mi,Fa,Sol,La,Si)

Dóna'm la mà, acarona'm la galta;
res m'omple tan com sentir-te a prop meu.
Miro enrere i no hi ha enyorança ,
fa molt de temps que cercava ta pell.

Sols sentir-te a prop i escoltar la teva veu,
la vida s'ofereix plena d'esperança.
Si tu vols sempre seré teu.

La vida s'ofereix plena d'esperança, i
sols sentir-te prop i escoltar la teva veu,
fa que aixequi als Deus himnes de lloança, ja que
miro enrere i no hi ha enyorança, i
res m'omple tan com sentir-te a prop meu.

Dóna'm la mà acarona'm la galta.


Fifo

Comentaris

  • Tendra, dolç...[Ofensiu]
    Annalls | 27-09-2014 | Valoració: 10

    ... i esperançat !! On són els comentaris?? AL menys tens forçes lectors!

    Anna

l´Autor

Foto de perfil de Fifo

Fifo

54 Relats

118 Comentaris

53069 Lectures

Valoració de l'autor: 9.70

Biografia:
Naixcut el 1941 a Mas de Barberans (Mon tsià), he viscut quasi sempre a Bcn.
Graduat Social i Tecnic informatic des de 1968, estic gaudin d'un descans en el treball actiu, aprofitan-lo per escriure vivencies i sentiments en forma de relats i poemes.


fifoaika@gmail.com