Sonet de la festa al camp.

Un relat de: Orfeu Decapitat

El cigar de la del costat
el fum em vomita a la cara
(bé, ja hi estic acostumat)
quedo amb la roba perfumada.

Arriba l'hora de menjar:
només obertes les botelles
ja ha caigut cola sobre el pa,
ja deixen els vasos anelles.

Quan acaba l'alegre festa,
les taules estan llerdoses,
les ampolles en la ginesta

les han llençades, atzaroses,
fa un instant, una mà maldestra
jugant, entre rialles joioses.

Comentaris

  • 14 versos de vuit sil·labes...[Ofensiu]
    pseudo | 01-08-2006

    però vigila... que has fet servir un diftong no propi de la llengua a l'últim vers, i segons l'Oliva és una mala costum.

    La rima no em quadra amb l'estructura clàssica... en fas servir alguna altra?

    Ben treballat!

  • Carles Rebassa | 04-03-2006

    Està molt bé, això que escrius. M'agrada molt. No hi ha res més a dir.

    Salut. Carles