L'adolescent assegut

Un relat de: Orfeu Decapitat

En Marc estava assegut al banc i al costat hi tenia la Rosa, que era maca i estava com un tren xDDDD. Si, com un tren, perquè era rossa, no era alta, però no sé era molt guapa. La Rosa va preguntar-li al marc si portava laca i va dir "no". En Marc volia tenir nóvia però no en tenia, pobre. I això que no era lleig. No sé perquè no tenia nóvia. Li agradava la Mariona, però sortia amb un dels escolapis que era lleig com un pecat, amb la cara plena de grans, però sortien i els havia vist morrejar-se i potser per la castanyada van fer algo més. Un dia, en Marc li va tocar el cul amb un bastó al cap d'any em sembla que era, li va tocar el cul així com un joc i ella es va girar rient, així com si li hagués agradat. La Rosa no li molava, a més sortia amb un tio de 20 anys, i era una puta, com moltes més, però ara la tenia al costat i volia follar amb ella, allí mateix, parar el temps, treure-li l'abric, els sostenidors... Estava calent com un all i li preguntava si portava laca. "No, i tu?". La Rosa va dir que tampoc i ell va dir "Ah, no?" i com per assegurar-se'n va olorar-li la punta del cabell llarg, però l'únic que volia era tocar una part del seu cos per excitar-se encara més. Es va fer un silenci. La Rosa es va aixecar i va caminar cap al cotxe del Martín, que havia arribat amb la seva música màquina PUM-PUM-PUM-PUM-PUM-PUM-Diiijeiiiifriiiiiiiiiiiiiiick-PUM-PUM-PUM i el seu tunning hortera asquerós. I la Rosa, com una meretriu que aconsegueix un client, pujà al seu cotxe i arrencà i es va perdre entre la boira. En Marc es trobà sol i va pensar que aquesta no, però que el dissabte se n'anirà al Dogstor i segur que lligarà amb algú. La invitarà a beure i a fora ja es morrejaran, serà "el primer beso" i ja veureu que bé que sortirà. La llengua ja li corria nerviosa entre les dents, sol, en un banc del passeig emboirat.

Comentaris

  • hola orfeu,[Ofensiu]
    Tiamat | 06-01-2006

    t'he descobert utilitzant un mètode molt estúpid que consisteix en anar a la llista d'autors i llegir-me els que tenen un número que acaba igual que el meu (el 53, per si et fa il·lusió saber-ho)

    i ostres que me n'alegro! no vull emocionar-me perquè per ara només he llegit aquest teu relat (diria, perquè el teu nick em sona), però dir-te que m'ha encantat trobar-me algú amb aire d'escriure diferent, amb sentit de l'humor i amb ganes d'enriure's del món.

    vaig a veure què més tens.....