Somriure

Un relat de: s_amy

Perquè sempre toca somriure, encara que no tinguis ganes. Has de treure el millor de tu a cada moment. Gaudir al màxim de tot, perquè mai saps quan pots deixar de ser aquí. Mai saps quan serà l'últim moment de cada cosa, quan s'acabarà allò que t'agrada o quan desapareixeràs d'aquest insignificant món. Per tant, en moments en els quals tot ha de seguir perquè si, per obligació, has d'aferrar-te a quelcom que t'animi, que t'ajudi, que et faci millor. Dir-te a tu mateix que la vida està plena de moments, i que alguns d'aquests toca apujar el cap sense mes, sense raó i sense motius, però apujar el cap. Apujar el cap i mirar endavant. Així arribaran els bons moments, els moments que gaudiràs realment, però abans d'això, toca lluitar.

Comentaris

  • Somriu encara que estiguis trista![Ofensiu]
    Nyanga | 27-08-2009

    El teu relat m'ha inspirat uns apunts que vaig llegir fa un temps.
    Diuen que pots modificar l'humor, és a dir, el sentiment d'alegria i/ o tristesa només modificant l'expressio de la cara.
    Es a dir, quan estiguis tan trista que res et sembli tenir sentit, quan tot et sembli gris, negre i buit, prova de somriure, nomes somriu per tu...segurament aixo no t'alegrarà el dia, pero si que et fara sentir millor per una estona!
    (La causalitat d'això ja se m'ha oblidat..però el que compta es que funciona!)

    T'animo a que ho provis....SOMRIU!

l´Autor

s_amy

5 Relats

4 Comentaris

4467 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Nascuda a Manresa, Barcelona, el 1990.
Em considero una persona llunatica i estressada, pero no tot el que puc oferir es dolent.
M'agrada molt escriure i llegir, per aixo penso publicar els meus escrits aqui i intentar que agradin.
Algun dia m'agradaria publicar un llibre, pero crec que encara em falta cami.