Somnis, mar i amor

Un relat de: Nefertitis
Et veig de nou en els meus somnis i al despertar-me toco de peus a terra amb la pura realitat. Sento el meu cor afeblir-se mentre dels meus ulls comença a lliscar una llàgrima. Han passat gairebé dos anys i jo segueixo estimant-te amb la mateixa intensitat que el primer dia.
Surto amb el primer raig de sol i passejo per les cales de la platja. Observo el vaivé de les onades, sento el pessigolleig de la sorra entre els meus dits dels peus i aquell flaire a brisa marina. I tanco els ulls i et torno a veure. Ara m’abraces, m’embolcalles amb la teva tovallola; puc sentir la calor del teu cos i desitjo quedar-me en aquell instant. Sí, el mateix que projecta les nostres mirades, una penetrant l’altra; les nostres carícies i aquell bes que em desfà i em transporta a aquell món idíl·lic on només hi som tu i jo. Perpetuaria aquell instant de màgia, de tendresa, d’amor...
Però la tramuntana em retorna a la realitat, en aquella cala petita d’aigües blaves i verdoses que des de petita m’ha captivat. Però hi estic sola. Tinc fred. Et busco, però no et trobo. Simplement perquè no hi ets, perquè ets a quilòmetres lluny de mi i per molt que fantasiï, aquesta és la realitat, la meva.
Segueixo caminant per la sorra de la “meva cala”. Quelcom cert, i perquè no? també màgic.

Comentaris

  • Somni de sirena,[Ofensiu]
    free sound | 14-08-2011 | Valoració: 10

    mar d'enamorada,
    amor de mil colors,
    màgia regalada...
    Un molt bon estiu i una abraçada!!

  • Maramor...[Ofensiu]
    onatge | 09-08-2011 | Valoració: 10

    De vegades en la solitud de la cala, el silenci de la platja, la cançó de la tramuntana, la nuesa de l’ànima..., la barca sense rems, és on trobem la companyia i el caliu del nostre somni..., malgrat que quan obrim els ulls només veiem les petxines obertes i buides a la sorra, les gavines sense vol, els núvols sense pluja, i les paraules que no conjuguen... Però el somni sempre és un tresor... no el perdis mai.

    Des del far una abraçada.
    onatge

l´Autor

Foto de perfil de Nefertitis

Nefertitis

105 Relats

126 Comentaris

86706 Lectures

Valoració de l'autor: 9.84

Biografia:
Nascuda en un vell paratge de muntanyes he buscat afligida un món on cercar la calma, la llibertat... Però en el fons, sempre he estat una persona híbrida, distinta a tot i a tothom. I davant d'aquesta nostàlgia, únicament he vessat llàgrimes amargues i m'he autoavdicat una condemna per ésser invisible davant d'un món perfecte, per la meva manera de concebre aquest. Però he perdut milers de trens, he viatjat al més enllà; però algú m'ha donat una embranzida... No sé qui sóc, on vaig... Únicament escric, perquè és en la poesia, en cada mot on puc ser tot allò que sempre he anhelat. L'únic port que aporta calma al meu cor.