Somnis de plata

Un relat de: somnis de lluna

Somnis de color de plata, vestits de groc o vermell, a vegades apareixen entre llunes plenes, entre estels que ploren la llum del matí.

Entre sols que enlluernen les paraules amagades, els somriures desfets entre la veritat, les llàgrimes salades que s'escolen en l'oblit del fons del mar.

Entre llençols i diamants que recorren la nostra pell, entre carícies musicals i sospirs de maduixa. Entre dits que es busquen, es troben i es perden en la immensitat de l'infinit, la lluminositat del moment fosc sota el coixí.

Entre petons que expliquen històries, contes de fades, sorpreses esperades en la màgica nit, amb les cançons que sonen al ritme dels nostres cossos, plàcids, lleugers, enèrgics.

Els somnis es tornen de color de plata, i després tot explota en milers de fragments acolorits, brillants, plens d'instants i reconstruïm sense moure'ns, el pròxim camí, un possible destí, una vida eterna...

Comentaris

  • molt...[Ofensiu]
    annah | 28-03-2010 | Valoració: 10

    musical...
    molt dolç... molt tendre...
    m'has fet somriure i m'has fet somiar!

    Una abraçada embolcallada de somnis de plata!

    Anna

l´Autor

Foto de perfil de somnis de lluna

somnis de lluna

7 Relats

9 Comentaris

8419 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Amb els meus 20 anys acabats d'assolir, ja des de fa uns anys sento la imperiosa necessitat de manifestar-me mitjançant el món de les arts. vull aprendre dels que més en saben i compartir pensaments i històries que em ballen pel cap, a la fi d'ordenar-me la ment i trobar-me a mi mateixa.

Espero escriure molts relats per a poder-los compartir. Segurament, penjaré alguns textos escrits fa temps, però que mai han vist la llum, és a dir, casi bé d'estrena.

Crec que tinc un estil un tant peculiar (que no vol dir perfecte ni bo, ni molt menys), potser sóc una mica complicada, a vegades. Potser repetitiva. De totes les maneres, tot el que escric em surt de l'ànima.