Sóc "Supercool"

Un relat de: markitus
És hipermegacool ser com jo, la "ient sagur" que vol ser com jo. Si és que vaig a la última, avui em passejava per "Yirona" amb les meves ulleres de sol tipus "The Fly", que em tapaven tota la cara, em fan molt més guapo, no veas o sea, és "incraipla" lo bo que estava avui. Anava vestit a la última en plan surfero, encara que no he tocat una "tabla" en ma vida, bueno si un cop, quan em vaig comprar la sudadera Ripcurl, estava provant-me unes "bambas" "supermegafilantropicament guapas" quan em vaig "tropessar" amb els cordons i vaig caure sobre les "tablas" que estaven de mostra, "ya ves", quin moment, em pensava que em moria, creia que m'havia carregat els cordons de les "bambas", però no per sort no vaig fer el ridícul.
També portava uns "jins" molt "culs", també nous perquè els que tenia ja estaven passats de moda, aquells que eren caiguts, eren vells ja, tenien com un mes i mig ja.
Lo més guai de tot és que també duia el meu mòbil d'última "yeneració", ara es pot escoltar música com una ràdio, i clar anava caminant amb la música a tope i no parava de ser observat per tota la "yent" perquè segur que s'enamoraven de mi només veure lo "cul" que sóc i amb la "mússica" encara era més "megaglamuros".
M'he passat el dia passejant "el meu palmeru" per "Yirona" i estic a "cassa" esperant que em truquin totes les "titis" a qui he donat el meu número de telèfon, ha "sigut" una passada perquè he triomfat com la Coca Cola, només veure'm somreien i es quedaven parades quan els donava la meva "taryeta" amb el meu número de telèfon. Segueixo vestit de la mateixa manera perquè quan em truquin haig de sortir així per triomfar.

"Ostras" fa molta estona que espero, soparé una mica i després em posaré al llit vestit perquè quan em truquin vull estar preparat. Però abans em miraré al mirall, és el meu passatemps preferit, em queda tant bé aquest conjunt....Ui, necessito més gomina, un cabell salta, quin horror, millor me'l tallo.
Mmmm que tip, estava bona la pizza, ara em poso al llit a esperar que segur que em truquen aviat.

Són les set del matí, mmmm... encara no han trucat i jo hauré d'anar a treballar. Saps que no aniré a treballar, allà em tenen "idealitsat" què "primus", són molt cutres. Esperaré que les titis em truquin, sort que no m'he tret el conjunt.

Ui, truquen, per fi!!
-Sí?
-Borja?
-Sí, sóc "yo".
-Ja saps qui sóc suposo.
-Sí clar, en Jaume, el cap, com va tot tio?
-Doncs molt bé, escolta, i avui quina és la teva excusa?
-Excusa? de què?
-Per què no has vingut a treballar ara?
-Uii.. si "yo" "t'axpliqués"....estic esperant que em truquin unes titis.
-Ah, vaja com ahir, abans d'ahir i l'altre i l'altre....Doncs mira Borja, segueix esperant, però no cal que vinguis a treballar més.
-Ole que enrollat tio!! em dones vacances?
-Mmmmm si si....vacances....indefinides, bona sort noi.
Ui, ha penjat, que enrollat que és el jefe tu...em dona vacances i tot sense demanar-les, no hi ha res com ser "supercool".

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de markitus

markitus

34 Relats

19 Comentaris

29513 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
La veritat és que mai havia pensat en publicar les meves reflexions, ho vaig començar a fer en un blog. M'agrada escriure, tot i que sé que amb limitacions, però m'ajuda a millorar.