Ha escrit massa crims

Un relat de: markitus
Ha aparegut un cos sense vida i no ho tenia escrit, un crim mai vist, sembla fet per nombroses persones, no sembla obra d'una sola persona. Al fons una silueta d'una persona que no es pot distingir massa però s'intueix a un home pelroig, dret de perfil i amb un posat pensant. De cop desapareix i de sobte torna a aparèixer al costat del cos estès al terra, segueix de perfil i observa el cadàver d'una dona d'avançada edat, la reconeix, és famosa.
Mentre l'home segueix de perfil pensatiu i ara ajupit davant el cos, gairebé hom podria pensar que li vol dir alguna cosa, apareix una dona rossa, que arriba amb un somriure com si d'un passe de models es tractés i amb un caminar accelerat i amb els ulls tant oberts que semblen els d'un mussol. Es tracta d'Horatio Caine i la companya pija, estúpida i borde del cos C.S.I. En arribar l'agent al costat del cap li diu:
-No és l'escriptora Jessica Fletcher?-diu encara amb un somriure com si d'una broma es tractés la patètica agent pija.
Horatio, amb el seu posat habitual, sense mirar-li a la cara, fet que entenc perquè ne un moment donat se't pot escapar una plantufada, dicta sentencia:
-Sí, algú estava enfadat amb ella i jo ara també estic enfadat, l'atraparé.- mentre acabava de dir això desapareixia novament com si d'un fantasma es tractés. La poli pija, en girar el cap va tornar a veure Horatio, aquest cop parlant amb un nen, tot ajupit i mirant-lo de baix cap amunt i pensa: "Què té a veure aquest nen amb el cas?"
Mentre la poli pija examina l'escena del crim, escolta com si s'apropés un cavall, en incorporar-se per esbrinar què hi fa un cavall a l'escena del crim, se n'adona que no es tracta d'aquest animal, sinó de la forense del C.S.I que arriba amb el seu maletí i menjant una pastanaga. Es posa a examinar el cos i diu a la poli pija:
-És morta. Una pena, tenia tota una vida per endavant- seguidament la poli pija respon
-Han posat el punt i final a la seva vida- sempre amb el somriure de nena imbècil.

Ja a la central sempre neta i que sembla nova tenen una fixació i que no és descobrir els culpables, sinó "cotejar", tenen una mena d'obsessió per "cotejar" qualsevol cosa, però en aquest cas no hi ha res i tornen als seus laboratoris amb morritus, mentre la forense desvesteix la Jessica Fletcher que sembla que estigui a punt fer-li l'amor, hom podria pensar que ho farà en qualsevol moment però no.
L'Horatio apareix de cop, ningú sap per on ha vingut donant un ensurt a la forense amb la mala fortuna que dissecciona el crani del cadàver amb les dents. Mentre es lamenta apareix de sobte també la poli pija, ningú sap per on ha vingut tampoc, però apareix allà, estava amagada i amb l'ensurt la forense acaba d'extreure el pàncrees de la difunta després de clavar-li les dents.
Després d'aquest patètic episodi conversen de quines són les causes de la mort i la forense afirma que en són moltes i que hi han participat nombroses persones. L'Horatio segueix de perfil amb el cap mirant les ulleres que té a les mans i mana que portin a tots els que odiaven la famosa escriptora.
Unes hores després des de la finestra d'algun indret indefinit de la comissaria, veu com arriben cinc autobusos plens de gent. Ja al carrer es troba amb un dels seus ajudants i li pregunta:
-Cinc autobusos de persones que odiaven la Fletcher?
-Només dos, els altres tres són de persones que l'odien a vostè.-respon el poli que no fa ràbia.
-Serà perquè sóc el putu crack- sentencia l'Horatio mentre s'ajup a saludar una nena de sis anys que no ve al cas.
Unes hores després no cal buscar pistes perquè totes les persones afirmen que han col·laborat en l'assassinat de la Jessica Fletcher, davant la decepció dels membres de C.S.I que tenen l'obsessió de "cotejar" alguna cosa. Les persones que han matat l'escriptora eren persones que ella va dur a la presó i d'altres que es queixaven que sempre que els anava a veure es produia un assassinat.
Però ara faltaven els altres tres autobusos plens de persones que odien Horatio Caine però que també odien la poli pija, ja que apareix en escena i se senten tota mena de crits que provenen dels autobusos. En aquell moment Horatio es posa de perfil novament després de donar una targeta amb el seu número de telèfon a un nen de deu anys que passava per allà. En posar-se de perfil la gent de dins els autobusos embogeix de manera tant violenta que els agents que els custodien no els poden controlar, una colla de persones corren cap a Horatio i la poli pija encapçalats per un tal Markitus, l'odi és tal que ni Horatio ni la poli pija tenen temps de marxar, no poden sortir de plano, estan atrapats i acaben caient després de ser assassinats per la multitut.
Un cop calmats els ànims, es troben la multitud que acaba d'actuar i l'altra que es van carregar l'escriptora gafe, En un primer moment es queden mirant sense dir res, però de seguida corren els un cap als altres abraçant-se i cridant d'alegria.
Finalment tots junts van tornar a la gàlia on van celebrar durant tota la nit l'aventura viscuda i el final per fi de dues series tant odioses.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de markitus

markitus

34 Relats

19 Comentaris

29607 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
La veritat és que mai havia pensat en publicar les meves reflexions, ho vaig començar a fer en un blog. M'agrada escriure, tot i que sé que amb limitacions, però m'ajuda a millorar.