Sobre l'art d'escriure.

Un relat de: MoLi

Ara tinc ganes d'escriure sense parar. Escriure allò que em digui el cor.
Escric per buidar, per no tornar-me boja ja que si ho explico a algú possiblement no em comprendrà, en canvi, un full de paper no dubtarà mai: sempre mostraré clara la seva opinió perquè el que jo li hagi escrit damunt la seva superfície serà el que ell pensa (que és el que penso jo).
Escric perquè m'agrada veure rajar la tinta que expressa tot allò que jo vull dir, no es queixa mai, ni hi posa contradiccions; la tinc dominada. Escriu allò precís que jo vull dir millor que les paraules en veu alta. Però de vegades és ella mateixa la que em dóna consell "millor que ho escriguis així, fes-ho aixà, que sona millor!" i jo sospeso els consells de la meva subconsciència i decideixo si té raó o no. Per això, de vegades m'hi barallo, perquè no pot entendre el que sento!, i no ho entén perquè jo mateixa estic tant confosa que no sé trobar els paraules per expressar-ho.
En acabar, li dic: "ja no tinc res més per dir, avui". La deso, i reposa sobre el full tot vessat de tinta , de la meva consciència.

I, bona nit.

Demà serà un altre dia ple de sorpreses, experiències, sensacions, pensaments... que podré exposar en un nou full blanc de paper.

Comentaris

  • ^ tot allò que jo vull dir ^[Ofensiu]
    kispar fidu | 13-04-2006

    Un relat és una carta que l'autor s'escriu a sí mateix per a explicar-se coses que d'una altra manera no podria esbrinar"

    L'ombra del vent



    que vagi bé!
    ens veiem i llegim,
    Gemm@

l´Autor

MoLi

23 Relats

39 Comentaris

27709 Lectures

Valoració de l'autor: 9.05

Biografia:
Vaig néixer el 1989 i podriem dir que quasibé a partir de llavors no he d'eixat de sentir aquest sentiment de "la necessitat d'escriure"* i de veure el món com una novel·la.
* "Porque lo que sí es seguro es que quien aprende a crear con su imaginación ya no cambia ese placer por nada: he ahí el único secreto de nuestro incompresnisble vicio"
En trobar aquest lloc, que jo anomeno el Festival de l' Expressió Escrita, se'm han obert els ulls, i moltes portes. Gràcies per a tots aquells que el formeu, i no desapareixeu mai!

*---***-*-*+--

I aquí, unes frases i fragments literaris que formen part de mi.

"Qui és l'imbècil que s'atreveix a sentenciar que són absolutament més bones les patates estofades que l'arros a la marinera? Una abraçada"

"La vaca éz zega"

"Estic a les boires, i penso i callo i tanco els ulls i ploro. I faig un esforç enorme per no oblidar això que sento."

"Les hores del plaer són sempre fugisseres, l'embiaguesa em feu caure de cop al vespre. L'oratage alçava onades a la bufera. L'esclat de la tarongina feu fleitejar els tossals, la poqueta nit, arriba d' OR , DISTANT."

"Els mots en realitat, no són sols per entendre'ns pel significat, sinó per descobrir el que, transparents, oculten. " Joan Vinyoli

"Quina grua el meu estel,
quin estel la meva grua!" Joan Salvat-Papasseit

"Quil vol parlar bellament e retòricament e endreçadament, sàpia haver art e manera per la qual sàpia formar e dir sàviament e ordenada ses paraules" Ramon Llull