SEXE EN EL TREN.

Un relat de: La Banyeta del badiu

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Tinc una feina que em fa viatjar constantment per tot Europa. Conduir, em cansa, l'avió, no m'agrada, viatjo sempre en tren.
M'he recorregut tota la xarxa ferroviària d'Europa. Acostumo a fer-ho de nit, en un compartiment individual amb llitera. És molt còmode i vaig més descansada.

En un dels meus viatges a Centre Europa, jo estava instal-lada, com de costum, en el meu compartiment. Era l'hora de sopar i vaig anar cap el vagó restaurant.

Al entrar al vagó restaurant, vaig notar que tots els homes que allí hi havia, em van mirar. A més de que diuen, que sóc una dona molt atractiva, en aquest viatges i aquestes hores no acostument haver-hi gaires dones soles.

Sensa donar-hi importància, ja estic acostumada aquests afers, vaig seure i vaig demanar el sopar.
Mentre m'esperava, vaig prendre una copa, i aleshores va aparèicer ul primer "ligón" de torn.
Em va dir en alemany, que els seus amics ( cinc mansos vermells i cepats,com porcs) i ell, em convidaven a la seva taula a prendre copes. Jo amb cara de menys preu i fàtic, li vaig fer un gest de refús.
Un altre grup, que entre ells parlaven en francès, van fer portat pel cambrer una ampolla de xampany, però van tenir la delicadesa de no acostar-se. Jo els hi vaig agrair amb un petit gest amb el cap.

al acabar de sopar, em vaig alçar i vaig sortir del vagó restaurant, vaig notar totes les mirades que se'm clavaven en tot el meu cos, jo no em vaig ni immutar.

Estava en el meu compartiment, feia una nit feixuga i vaig decidir fer un vol pel tren.
Tots el s compartiments estaven tancats iamb les cortines passades, mo es sentia res més que el só del sotragueig del tren.

En el passadís d'un vagó qualsevol (tots son iguals), em vaig aturar i vaig obrir la finestra, volia que l'aire em toques la cara. Vaig tancar els ulls.

De cop i volta, vaig sentir un soroll impercenptible, la portq del compartiment que tenia al darrera s'havia obert, era fosc i ningú va sortir, almenys era el que jo pensava, estava d'esquena i amb els ulls tancats.

Unes mans, suaument, em van tocar.
Primer les espatlles, anaven lliscant pel meu cos, jo estava... molt parada, i al mateix temps relaxada i amb ganes d'experimentar.
Em va descordar la brusa i em va masegar dolçament , ara els pits, ara els malucs.
De mica en mica, tant suaument que jo seguia amb els ulls tancats, de cara a la finestra i l'altres persona... donant-me plaer.

Em va tirar la faldilla cap amunt, em va arrencr el tanga.
Estava excitada, em va fer separar les cames, em va grapejar les cuixes, i em masegava el clítoris i la vulva, jo amb els ulls tancats, anava gemegant i deixant-me fer.
De sobte, em va penetrar per darrera, amb els dits, vaig quedar sorpresa, però el plaer era tant gran, que no vaig gosar a negar-me.

Estava molt excitada i molt calenta, no sabia que era la persona que m'estava fent gaudir del sexe d'aquella manera.

Un orgasme darrera un altre, era una experiència que mai havia tingut, em donava morbo, no sabia que era el meu amant, si un home o una dona, m'era igual !!.

Vaig tornar a sentir el so de la porta, ara la tancava.
Vaig marxar, i em vaig adonar que s'havia quedat el tanga, segurament com a record, potser els col-leccionava ?, potser era el su trofeu sexual?. S'ho havia guanyat !!.

Havia estat una nit de sexe i plaer, al baixar a la meva estació, estava pletòrica, havia estat una aventura molt morbosa.

D'ençà aquella nit, viatjo en tren molt més de gust.

Ara sóc jo, la que està a l'aguait, en el meu compartiment, per si ve un home o una dona que m'agradin.
Si s'aturen davant la meva finstra, sóc jo la que trec les mans i els magrexo, i me'ls follo amb un plaer indescriptible, desprès tanco la porta... i no ha passat res.
















Comentaris

  • Buscant...[Ofensiu]
    rnbonet | 07-12-2005

    ... "La casa de la mar", per tal de trobar-me el sr. Bonet, m'he topetat amb la present narració número 69. Encantadora, però massa ràpida.
    PS1.- No tinc cap parentesc amb el meu "tocaio" capità de vaixell.
    PS2.- Fes una ullada, si et ve de gust, a la meua "Rodalies" (també va de trens).

  • és curiós...[Ofensiu]
    kispar fidu | 14-11-2005

    i original el relat! Trobo que el misteri de les dues persones li dóna un encant màgic i el fan especial.

    Apa! ens veiem!
    Gemm@

  • banyeta, banyeta...[Ofensiu]
    foster | 14-11-2005

    les presses per descriure el nucli del teu relat, la trobada eròtica-sexual, et fa perdre l'oremus i el rigor narratiu.
    Hi ha poblemes tipogràfics greus i algunes faltes que encallen la prosa... xerriquen alguns temps verbals i algunes construccions, vas endavant i enrere amb la mateixa situació sense aportar noves dades ni elements...
    L'entrada del desconegut/ desconeguda i l'atac immediat són del tot inverossímils... o, si més, no, necessiten una predisposició prèvia explícita de la prota (ella en canvi, has dit, no fa massa cas de les mirades, de les insinuacions al restaurant)...
    No t'ho prenguis malament, però la trama és graciosa, l'erotisme inisnuat està força bé, però s'hauria de refer i estrcuturar-lo una mica més, configurar un entorn...anar pas a pas preparant el desenllaç i aprofitant el procés per enriquir-lo de matisos.

    Em miraré més coses teves, si vols fes-me una recomanació al fòrum.
    Crec que no ens havíem creuat i me n'alegro ara, sempre és bo fer noves amistats.
    I la meva "mitja taronja" no és res, llegeix-te "dubte raonable" si vols i pots.

    foster

  • Pilar....[Ofensiu]
    Maria Pilar Palau Bertran | 28-10-2005 | Valoració: 10

    .....mira com que soc una ridi, ho trobo una mica massa erotic, pero reconec que esta molt bé.

    Una abraçada.

    Maria Pilar. (Valeria)

l´Autor

Foto de perfil de La Banyeta del badiu

La Banyeta del badiu

150 Relats

452 Comentaris

180355 Lectures

Valoració de l'autor: 9.64

Biografia:
Badalonina de soca-rel.
Amb ànima de Palamosina.

web. importans per mi :

www.hospitalitat.org
Ajuda al nostre proïsme sensa paternalisme.

www.altarriba.org
www.protectoramataro.org

Ajuda als amics de 4 potes, ens estiment desinteresadament, Ells també tenen sentiments. :-)


M.Pilar Rovirosa i Sánchez.
- La Banyeta del badiu -