San Valentin?

Un relat de: xanxi12

San Valentin?...Potser és un dia per donar un "detall" a la persona de la qual estàs enamorat...però se suposa que si tens parella, tindries que demostrar-li sempre que l'estimes...i que cada dia tingués un detallet no? no sé és el que jo penso..i per als que no tenen parella potser se fa mes trist...però perquè tindria que ser trist? a cadascu li arriba el seu moment.
Simplement vull dir...que San Valentin és un dia fet per els comercialistes, per traure diners...com el nadal!
Gràcies!

Comentaris

  • Hola![Ofensiu]
    marialluisa | 08-03-2008

    Suposo que el comentari arriba una mica tard... que Sant Valentí va passar fa temps i tot això, però bé, que hi farem!

    Jo no el celebro, trobo que és una festa americana i m'espero Sant Jordi, que sí que me veig obligada a comprar un llibre i rebo una rosa (que és realment molt injust, però d'això ja en parlarem en una altra ocasió), i els catorzes de febrer dels anys que no tenia parella no m'entristia ni res d'això, perquè com t'he dit, Sant Valentí el considero tan dels Estats Units com la guerra de l'Iraq i totes estes tonteries que fa misterBush i companyia...

    No te conec, però ara miraré altres relats teus, i fins aviat, espero!

  • canvi intencionat[Ofensiu]
    Joan G. Pons | 08-03-2008 | Valoració: 9

    A vegades les intencions comercials remouen valors humans. Sant Valentí em recorda que segueixo estimant i que és bo expressar-ho, encara que sigui regalant un vaixell fet amb paper de diari gratuït i que ho puc fer-ho sempre.
    D'acord doncs amb el que dius.

  • faldudeta_8 | 08-03-2008

    saps? no te comentare mlt sbre l'escrit, xq sq es un tema q smpre m'ha molestat xD... com la societat d'avui en dia.. tots comercialistes dls ous...!!!:) xq sabm les dos q l'amor consta de anar passant cada dia amb aquesta persona, i demostrar-li q l'estimes, no regalant coses a dates que la puta societat ha ficat... :)
    t'estimo kakau... i diras q a les dos, ultimament, ms va b lo tema love, no?:P
    jiji
    tstimo putilla:)

l´Autor

xanxi12

7 Relats

8 Comentaris

6774 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
jo mateixa...